Leimun uutisia

Olen tässä pitkään pohtinut, mihin suuntaan lähden hoitolani kanssa. Tällä hetkellä tuntuu, että palveluita on liikaa. Yksinkertaisesti kaikkea ei voi tarjota kaikille! Olenkin päättänyt profiloitua enenevässä määrin hyvinvointihuoneeksi, joka oli jo vuosi sitten tarkoituksena kunnes aloin rönsyilemään vilkkaan mielikuvitukseni tähden.

Eloisa elokuu

29.07.2023

Vierivä kivi ei sammaloidu - vai miten se sanotaankaan?

Beauty Garden kasvohoitoihin on tullut kolme uutta kasvohoitoa. Olen itse luonut nämä kasvohoidot, jotta sinulla on helpompi valita mieleinen kasvohoito.

Nauti hoitavista, syvä rentouttavista harmonisista tiibetiläisten äänimaljojen hoitavista äänistä. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Tää elämä on ollut viimeiset kolme vuotta yhtä ees taas huopaamista. Oonko yrittäjä vai työntekijä vai niiden välimuoto. Ilmoitin jo aiemmin, että menen töihin, no asiat muuttuivat taas. Elikkäs ainakun päätän, että teen näin, niin kohta teenkin toisella tavoin. Anyway, palkkatyö ei ollut mua varten.

Näin se vuosi vaihtui ja uudet tuulet puhaltavat yrityksessä. Aloitin siis osittaisin palkkatyön yritykseni rinnalle. Jostakin oli pakko saada tuloa, jotta ylipäätään itsekin pärjää. Muutamia kuukausia kun elää "pyhällä hengellä", se alkaa riittämään. Olin siis hyvin otettu, kun minulle tarjottiin laboratorioalan työtä .Olen palkkatöissä...

Tiedoksi!

28.11.2022

Tämän hetkinen tilanne on johtanut siihen, että aloitan osa-aikaisen palkkatyön joulukuussa. Olen palkkatyössä 60 % joka johtaa siihen, että yritystoiminta muuttuu sivutoimiseksi. Hyvinvointihuone on avoinna 1-2 päivää viikossa.

Läksin opiskelemaan hermoratahierontaa. Olen tätä miettinyt jo vuoden päivän ja palloilin toisen koulutuksen kanssa kumpi minua puhuttelee enemmän. Hermoratahieronta puhutteli, koska tässä käsitellään koko keho kokonaisvaltaisesti akupainantatekniikalla.