Lahjakortti

Lahjakortti läheiselle on aina hyvä aineeton valinta, muista hemmotella myös itseäsi. Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Lahjakortin voi ostaa hoitolalta käynnin yhteydessä, varaamalla itselleen shoppiajan tai tilaamalla sen sähköisesti sähköpostin kautta ja maksamalla sen suoraan maksulinkin kautta. Mikäli haluat, että postitan lahjakortin lahjansaajalle, summaan lisätään 5 € postitus- ja toimituskuluja.

 Lahjakortin voi ostaa myös lahjakorttikaupan kautta. Siellä on myynnissä hemmotteluhoidot, lahjakortti summalle ja hieronnan sarjakortit.

Lahjakortin voi ostaa joko tietylle hoidolle tai summalle. Mikäli lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla. Lahjakortti on voimassa 4 kk.

 Klassisen hieronnan lahja- ja sarjakortit voimassa myös 4 kk

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloajan aikana. Mikäli lahjansaaja ei ole varannut aikaa hoitoon tai ole ollut minuun yhteydessä sen voimassaoloaikana, lahjakortti katsotaan käytetyksi. Lahjakorttia ei myöskään voi vaihtaa rahaksi.

Hanki lahjakortti:

* VARAA oma shoppiaika 

* Ota yhteyttä sähköpostitse hhleimu@gmail.com

tai viestillä 040 5341124

* LAHJAKORTTIKAUPPAAN

HUOM! Lahjakortti ostoksille ei voi tulla ilman ajanvarausta! Varaa AINA oma shoppiaika tai laita viestiä ja sovitaan aika. Hoitohuone on avoinna ajanvarausten mukaan.