Lahjakortti

Lahjakortti läheiselle on aina hyvä aineeton valinta, muista hemmotella myös itseäsi. Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Lahjakortin voi ostaa hoitolalta käynnin yhteydessä, varaamalla itselleen shoppiajan, tilaamalla sen sähköisesti sähköpostin kautta ja maksamalla sen suoraan tililleni tai ostamalla sen lahjakorttikaupan kautta. Mikäli haluat, että postitan lahjakortin lahjansaajalle, summaan lisätään 5 € postitus- ja toimituskuluja.

Lahjakortin voi ostaa joko tietylle hoidolle tai summalle. Mikäli lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu lahjakortin ostoarvolla.

Lahjakortti on voimassa 6 kk (1.6.24 jälkeen ostetut uudet lahjakortit) ostohetkestä, eikä sitä voi käyttää enää viimeisen voimassaolopäivämäärän jälkeen. Mikäli lahjansaaja ei ole varannut aikaa hoitoon tai ole ollut minuun yhteydessä sen voimassaoloaikana, lahjakortti katsotaan käytetyksi. Lahjakorttia ei myöskään voi vaihtaa rahaksi.

Huomoithan tulevat lomani lahjakorttia ostaessa! Ole yhteydessä sähköpostitse kaikissa kysymyksissä hhleimu@gmail.com tai sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta  

Hanki lahjakortti:

* VARAA oma shoppiaika 

* Ota yhteyttä sähköpostitse hhleimu@gmail.com tai viestillä 040 5341124

 * Osta LAHJAKORTTIKAUPAN kautta ja saat sen sähköisenä. Nyt osa Gifti lahjakorttikaupan lahjakorteista -10% alennuksessa juhannukseen asti. Tarjous koskee vain lahjakorttikaupasta ostettuja lahjakortteja.

HUOM! Lahjakortti ostoksille ei voi tulla ilman ajanvarausta! Varaa AINA oma shoppiaika tai laita viestiä ja sovitaan aika. Hoitohuone on avoinna ajanvarausten mukaan.