Enemmän hierontaa ja rentoutumista

18.11.2023

Olen tässä pitkään pohtinut, mihin suuntaan lähden hoitolani kanssa. Tällä hetkellä tuntuu, että palveluita on liikaa. Yksinkertaisesti kaikkea ei voi tarjota kaikille! Olenkin päättänyt profiloitua enenevässä määrin hyvinvointihuoneeksi, joka oli jo vuosi sitten tarkoituksena kunnes aloin rönsyilemään vilkkaan mielikuvitukseni tähden. 

Enemmän tehokasta terveyttä ylläpitävää ja lempeää hemmottelevaa hierontaa. Tämä siis tarkoittaa paljon muutoksia palveluvalikoimaan.

Kasvohoidot vähenevät ja ne jaetaan aikaperusteisiin hoitoihin. Mekaaninen ihonpuhdistus ja ultraääni kuorinta poistuvat kokonaan. Tilalle tulee enemmän hierontaa, guasha, imukuppihierontaa ja akupainantaa. Kasvoakupunktio hoidot poistuvat kokonaan ja sen voi valita 120 min kasvohoitoon.

Perinteiset jalkahoidot poistuvat kokonaan. Palvelua ei käytä juuri kukaan tai jos käyttää niin noin kerran kuukaudessa yksi henkilö. Tämä taas johtaa siihen, että desinfiointi aineita kuluu turhaan. Desinfiointineste säilyy 2 viikkoa, tulee yllättävän kalliiksi yhden asiakkaan välineet siinä puhdistaa. Palveluvalikoimaan jää ainoastaan Kauniit jalat kovettumahoito ja uusi hemmotteluhoito. Eli kaikki kynsien leikkaukset, viilaukset ja kynsien ohennukset poistuvat kokonaan.

Vartalon karvanpoistoa tehdään niin pitkään kuin aineita riittää. Tätäkin palvelua käyttää vain muutama henkilö. Vahat ehtii vanhentua ja pitkässä juoksussa se on kallista. Palvelu siis poistuu tulevaisuudessa.

Aroma- ja osa hemmotteluhieronnoista poistuu sekä vartalon guasha omana palveluna. Nämä siirtyvät osittain klassisen hieronnan alle. Hieronnan lisäpalveluista löydät erikoisöljyt ja eteeriset öljyt joilla voidaan räätälöidä juuri sinulle sopiva hieronta.

Muutokset tulevat voimaan vuoden vaihteessa 1.1.24. Samalla palveluiden hintoja tarkistetaan. Uudet hinnat ja muut tiedot päivitetään nettisivuille ja ajanvaraukseen joulun pyhinä.

Katja