Äänimalja- ja energiahoidot

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Energiahoito antaa sinulle juuri sen mitä kehosi sillä hetkellä tarvitsee. Energiaa on kaikkialla. Meissä jokaisessa ja kaikkialla ympärillämme. Energiahoito on laaja käsite ja sisältää erilaisia hoitomuotoja, joilla pyritään edistämään tai parantamaan ihmisen terveydentilaa sekä yleistä hyvinvointia. Energiahoidot perustuvat tekniikoihin, joissa hoitovaikutus saadaan ihmisen energia- eli chakrajärjestelmän kautta. Kehossamme on useita energiapisteitä, joista parhaiten tunnetaan 7 chakraa eli pääenergiakeskusta. Energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme ja energiakenttämme hyvinvointiin.

Äänimaljahoito

Hoidan sinua tiibetiläisillä äänimaljoilla kehon kautta ja maljat kehosi päällä. Syvärentoutusta harmonisten äänten parissa. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljahoito on lempeä hoitomuoto sinulle, kun kaipaat rauhoittumista, haluat löytää itsesi, olet stressaantunut tai ahdistunut. Hoidon avulla voidaan auttaa univaikeuksiin sekä purkaa jännitystiloja, joita elämä meihin kerryttää. Lyhyemmässä hoidossa tasapainotetaan chakra- eli energiakeskukset.


Maadoittava äänimatka pienryhmille hoitohuoneella

Hoitohuoneellani toteutteva tunnin rentoutus 2-5 henkilön pienryhmässä. Syvärentoutusta harmonisten äänten parissa. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sointukylpy sisältää maljan tarinan, kyhyen kehorentoutuksen, jonka siivin syvärentoutuminen alkaa ja itse soitannan noin 40 min. Lopuksi saatte halutessanne nostaa kortteja. Energianvälitystä hoidon aikana, varaa lisäpalveluista (veloitukseton). Kesto 60 min.

2-3 hlö 40 €/hlö

4-5 hlö 35 €/hlö

Työyhteisöt - pyydä tarjous ryhmälle hhleimu@gmail.com


Reiki

Reiki on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jonka Mikao Usui löysi uudelleen 1900-luvun alkupuolella Japanissa. 

Reiki on kaikkiallista elämänenergiaa, jolla on parantavia ominaisuuksia. Reiki hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Hoito avaa energia tukkeumia, antaa energiaa, rentouttaa, rauhoittaa, vahvistaa itsetuntoa, helpottaa stressiä ja auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi. 

Reiki tasapainottaa kehon energiajärjestelmän epätasapainossa olevia kohtia täyttämällä tyhjentyneet energiavarastot ja jouduttaa kehon kehon omaa paranemisprosessia. Lisäksi Reiki laajentaa tietoisuutta ja kehittää ajattelukykyä sekä antaa voimaa muuttaa elämääsi. Hoidossa lepäilet hoitopedillä viltin alla ja minä välitän energiaa käsieni kautta. Hoito sopii kaikille. Reikin saa myös kaukohoitona, ota yhteyttä, mikäli kaukohoito kutsuu sinua

Access Bars

Access Bars on lempeä, kevyt kosketusterapia, jossa kosketetaan pään alueen 32 ns. bars-pistettä. Lempeä tekniikka vapauttaa mentaalisia ja fyysisiä tukoksia, jotka ovat tallentuneet kehoomme auttaen samalla lisäämään keveyttä kaikille elämän alueille. Hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia luovuuteen, kipuun, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, masennukseen, stressiin, elämänhallintaan ja mm. ylivilkkauteen. Hoito sopii kaikille.