HEMMOTTELUHOIDOT

Leimun ihanat kokonaisvaltaiset kehon ja mielen hemmotteluhoidot niin itselle kuin lahjaksi! Pehmeä peti, rauhallinen musiikki ja hoitajan lempeät otteet vievät sinut toisiin maailmoihin.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Pohjan Akka 75 €

Raakasuklaa kokovartalohieronta

Rentouttava ja hemmotteleva Pohjan Akan raakasuklaa-kookos kokovartalohieronta. Hoidossa käytettävät tuotteet tehdään aina ennen tuloasi, jolla taataan, että tuotteet ovat aina tuoreita. Hoitoon kuuluu selän, käsien ja jalkojen hieronta.
Suklaalla on monia hyviä vaikutuksia, mm. se nostaa serotoniinia ja rentouttaa, se lievittää kipua ja sen flavonoidit suojaavat ihoa. Suklaa vähentää väsymystä, kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ryppyjen syntymistä. Sinulle, joka tykkäät suklaasta! Ihana lahjaidea! Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Ikivihreä 95 €

Detox-vartalohoito

Detox-vartalohoito vilkastuttaa nesteiden ja kuona-aineiden poistumista keholta. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja yrttihaudukkeella. Hoitoon sisältyy koko kehon kuivaharjaus, joka elvyttää verenkiertoa ja energisoiva mesiangervo öljyseerumi hieronta. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Haltija 109 €

Metsäinen keho- ja kasvohoito

Haltija metsän henki tuo päivääsi taianomaista kauneutta. Haltija kuljettaa sinut metsän läpi ja auttaa sinua päästämään irti ja vapautumaan. Metsä kuuntelee, eikä kerro eteenpäin!
Hoito alkaa katajan ja männyn tuoksuisella aromaattisella selkähieronnalla puisia guasha lastoja apuna käyttäen. Selkähieronta auttaa sinua pysähtymään ja olemaan läsnä juuri tässä hetkessä.
Hoito jatkuu kirkastavalla ja kosteuttavalla kasvohoidolla. Kasvohoidosta löytyy kasvohoidon peruselementit: alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kirkastava kuorinta, ihoa kosteuttava hoitovesi, kaksi erilaista tyrniseerumia, kasvohieronta ja kosteuttava naamio sekä silmänympärysnaamio. Naamion aikana pään- ja niskahartiaalueen hieronta. Hoito päättyy maadoittavaan rumpurentoutukseen. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Päivätär 139 €

Ruusuinen vartalo- ja kasvohoito

Ruusuinen helahoito alkaa ruusuisella jalkakylvyllä ja jatkuu kokovartalon ruusuisella hieronnalla. Hieronnassa käsitellään selkä, jalat ja kädet.
Hoito loppuu rentouttavaan kasvohoitoon. Kasvohoito tehdään Beauty Gardenin luonnonkosmetiikan tuoteilla ihotyypin mukaan. Kasvohoitoon kuuluu puhdistus, kaksoiskuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana päänhieronta. Ihana lahjaidea sinun elämäsi tärkeälle henkilölle! Kesto 120 min.

VARAA AIKA

Lumoavat kivet 145 € 

Kuumakivihieronta ja kasvohoito

Kuumakivihieronta metsäisellä tvistillä. Hierontaöljyyn lisätään halutessasi joko männyn tai katajan eteeristä öljyä. Hoito loppuu kirkastavaan kasvohoitoon, joka tehdään kotimaisilla Madein7heaven tuotteilla. Tämän hoidon jälkeen olet todella rentoutunut.
Kuumakivihieronnassa lihakset rentoutetaan laittamalla lämmitetyt luonnonkivet keholle ja lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä. Kuumilla kivillä hierottaessa aineenvaihdunta vilkastuu, lihakset rentoutuvat ja koko kehon nestekierto tehostuu. Kesto 120 min.
VARAA AIKA