Hemmotteluhoidot

Leimun ihanat kokonaisvaltaiset kehon ja mielen hemmotteluhoidot niin itselle kuin lahjaksi! Pehmeä peti, rauhallinen musiikki ja hoitajan lempeät otteet vievät sinut toisiin maailmoihin.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Suon kosketus

Selän ja hartioiden alueelle keskittyvä turvehoito, joka lievittää lihasten kireyttä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoitoon kuuluu selän kuivaharjaus, hartioiden ja selän alueen turvehaude sekä selän hieronta imukuppeja apuna käyttäen. Turvehauteen vaikutus aikana käsien ja jalkojen hieronta.
Hoito ei sovi henkilöille, joilla on sydänperäisiä sairauksia, korkea tai matala verenpaine, akuutti syöpäsairaus tai elimistön tulehdustila, esim. flunssa. Hoidot eivät sovellu myöskään hartsiallergikoille. Kesto 75 min.

Haltija 

Haltija metsän henki tuo päivääsi taianomaista kauneutta. Haltija kuljettaa sinut metsän läpi ja auttaa sinua päästämään irti ja vapautumaan. Metsä kuuntelee, eikä kerro eteenpäin!
Hoito alkaa katajan ja männyn tuoksuisella aromaattisella selkähieronnalla puisia guasha lastoja apuna käyttäen. Selkähieronta auttaa sinua pysähtymään ja olemaan läsnä juuri tässä hetkessä. Hoito jatkuu kirkastavalla ja kosteuttavalla kasvohoidolla. Kasvohoidosta löytyy kasvohoidon peruselementit: alkurentoutus, kaksoispuhdistus, kuorinta, ihoa kosteuttava hoitovesi, kasvohieronta ja kosteuttava naamio sekä silmänympärysnaamio. Naamion aikana maadoittava rumpurentoutus. Kesto 90 min.

Metsän taika

Hoito alkaa metsäisellä jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla jalkateristä polviin sekä tehokkaalla jalkojen hieronnalla MoiForestin Magic Oil -hoitoöljyllä. Jaloille levitetään virkistävä piparminttunaamio, jonka vaikutusaikana siirrytään kosteuttavaan kasvohoitoon. Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen iho tehokosteutetaan Moi Forest Mist -kasvovedellä ja saat ihanan rentouttavan kasvohieronnan MoiForestin Magic Oil -hoitoöljyllä. Metsäkylpynaamion aikana saat käsien hieronnan. Kesto 90 min.

Auringonsäde

Hoito alkaa magnesium jalkakylvyllä ja jalkaterien rentouttavalla hieronnalla. Hoito jatkuu lymfaattisella guasha kasvohoidolla. Naamion aikana saat tehokkaan pään guasha hieronnan. Kesto 90 min.

Kuun kutsu

Hoito alkaa aromaattisilla jalkakompresseilla ja jatkuu kokovartalon aromaattisella lämminkivihieronnalla. Ennen hierontaa saat valita 1-2 eteeristä öljyä, jotka sekoitetaan pohjaöljyyn. Lämminkivihieronta helpottaa stressiä ja ahdistusta. Hieronnan avulla energia virtaa tehokkaammin, jolloin kehon, mielen ja sielun välille saadaan tasapaino. Hoito loppuu kuukivillä tehtävään kasvojen hierontaan. Kesto 90 min.
 

Lahja - rentouttava päähieronta kahdelle
 
Tule nauttimaan yhdessä ystäväsi, puolisosi tai muun sinulle tärkeän henkilön kanssa rentouttavasta päähieronnasta. Päähieronnan jälkeen pääsette nauttimaan lämmintä teetä/mehua ja pientä makeaa.
Päähieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, niskaa, päätä, kasvoja ja korvalehtiä. Hoito tehdään istuen, normaalissa vaatetuksessa kahdelle henkilölle yhtä aikaa.
Hoidon esteet: rokotus 1-14 päivää aiemmin, tuore niskavamma, aivoverenkierron häiriöitä, veritulppavaara, syövän kasvuvaihe tai hoidot, rauhoittava lääkitys tai akuutti tulehdus. 45 min/75 €.

Tämä hoito toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointipalvelut Kulleron kanssa. Hoidon varaukset Kulleron kautta p. 0407399956/Tiina

HINNASTOON