Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen pehmytkudoksinen hoitomuoto, joka tuo hyvää oloa, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Hieronnalla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihastoksissa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn avulla.

Kudosten mekaaninen käsittely tehostaa heikentynyttä laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja täten veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten vähenee. Samalla aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu, stressi vähenee ja ihon joustavuus paranee sekä keho ja mieli rentoutuu ja virkistyy.

Palvelu aikaan kuuluu haastattelu ja tutkiminen sekä guasha ja/tai imukuppihieronta sekä kuivakuppaus.

Mitä pidemmän ajan varaat hierontaan, sitä kattavammin ehdimme paneutua kehon huoltoon. Lisäpalveluiden avulla voit muokata juuri sinulle sopivan hieronnan.

Hieronnan aikana tulee olla vähintään alusvaatteet päällä. Sekä miehillä että naisilla on oltava alushousut jalassa hieronnan aikana, myös hygieenisistä syistä. Meillä on oikeus kieltäytyä hieromasta, jos asiakkaalla ei ole alusvaatteita/alushousuja ja veloittaa varattu aika hinnaston mukaan/lahjakortti katsotaan käytetyksi.


Kontraindikaatiot eli milloin EI hierota: veritulppa, rikkoutunut iho, kova kipu, tulehdus (lepokipu, lämpötilan muutokset, kuume, flunssa), uusi vamma, kasvainepäily, säteilevä hermokipu, vaikeasti ennustettava mielintila, vahva lääkitys, alkoholin vaikutuksen alaisena, krapulatila.

Seuraavissa tapauksissa voidaan hieroa, mutta konsultoi lääkäriä sitä ennen: reuma, ihoatrofia, aneyrysma, leikkaushoito (lähimenneisyydessä), vaikea osteoporoosi, sydämen vajaatoiminta, syövän jatko- tai leikkaushoito, verenvuototaipumus, imusolmukeoireet, elinsiirto, palovamma.

Purentalihasten hierontaan kuuluu niskahartian, kaulan, kallonpohjan ja pään hieronta sekä kasvojen alueen hieronta ja purentalihasten hieronta poskien sisäpuolelta. 

90 min hierontaa kuuluu myös hieronta-alueiden käsittely joko guasha lastalla tai imukupein sekä halutessasi akupunktioneulat muutamaan kohtaan kasvoilla hieronnan päätteeksi sekä korvanastat tehostamaan hieronnan vaikutusta. Akupunktioneulat kasvoilla helpottavat hermoston jännitystiloja.

HINNASTOON

Meillä käy maksutapana myös Epassi hyvinvointi, Smartum hierontaetu ja Edenred klassiseen- ja purentalihashierontaan. Hyvinvointi- ja/tai hierontaedulla maksettaessa et voi käyttää muita Leimun etuja/tarjouksia (esim. Leimun alennuskuponkia ja opiskeluaikana Leimun sisäpiirikorttia).