KLASSINEN HIERONTA

Opiskelen hieronnan ammattitutkintoa ja tarjoan sinulle klassista hierontaa opiskelijahintaan.

Klassinen hieronta on perinteinen pehmytkudoksinen hoitomuoto, joka tuo hyvää oloa, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Hieronnalla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihastoksissa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn avulla.

Kudosten mekaaninen käsittely tehostaa heikentynyttä laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja täten veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten vähenee. Samalla aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu, stressi vähenee ja ihon joustavuus paranee sekä keho ja mieli rentoutuu ja virkistyy.

 Purentalihasten hierontaan kuuluu niskahartian, kaulan, kallonpohjan ja pään hieronta sekä kasvojen alueen hieronta ja purentalihasten hieronta poskien sisäpuolelta. Pidempään hoitoon myös alaleuan, ohimoalueen ja hiusrajan neulotus. Kasvoakupunktio rentouttaa kasvojen lihaksia tehokkaasti.

Huomio, että opiskelen hierontaa, en siis osaa kaikkea. ÄLÄ siis tule vaikeiden vaivojen kanssa. Palvelu aikaan kuuluu myös haastattelu ja tutkiminen.

Hieronnan aikana tulee olla vähintään alusvaatteet päällä. Sekä miehillä että naisilla on oltava alushousut jalassa hieronnan aikana, myös hygieenisistä syistä. Meillä on oikeus kieltäytyä hieromasta, jos asiakkaalla ei ole alusvaatteita/alushousuja ja veloittaa varattu aika hinnaston mukaan/lahjakortti katsotaan käytetyksi.

Mitä pidemmän ajan varaat hierontaan, sitä kattavammin ehdimme paneutua kehon huoltoon.

Hinnat:

Pika-apu 30 min 25 €
Osahieronta 45 min 29 €
(3x45 min 82 €)
Puolihieronta 75 min 45 €
(3x75 min 130 €)
Kokohieronta 105 min 65 €
(3x105 min 185 €)
Purentalihasten hieronta 60 min 45 € (3x60 min 130 €, 5x60 min 215) Purentalihasten hieronta 75 min 55 €
 (3x75 min 160 €, 5x75 min 265 €)

Sarjakortit ja hieronnan lahjakortit voimassa 4 kk.

Pika-apu, yhden alueen pikahieronta, esim. ensiapu niskajumiin tai niskan ja päänhieronta.

Osahieronta esim. niskahartia tai yläraajat ja niska. 

Puolihieronta, ylä- tai alaraajat, esim. niskahartia, selkä, yläraajat, rintalihakset, kasvot ja pää tai alaraajat, pakarat. 

Kokohieronta, kokovartalon hieronta .

Kontroindikaatiot eli milloin EI hierota: veritulppa, rikkoutunut iho, kova kipu, tulehdus (lepokipu, lämpötilan muutokset, kuume, flunssa), uusi vamma, kasvainepäily, säteilevä hermokipu, vaikeasti ennustettava mielintila, vahva lääkitys, alkoholin vaikutuksen alaisena, krapulatila.

Seuraavissa tapauksissa voidaan hieroa, mutta konsultoi lääkäriä sitä ennen: reuma, ihoatrofia, aneyrysma, leikkaushoito (lähimenneisyydessä), vaikea osteoporoosi, sydämen vajaatoiminta, syövän jatko- tai leikkaushoito, verenvuototaipumus, imusolmukeoireet, elinsiirto, palovamma.

VARAA AIKA


Meillä voi maksaa SmartumPaylla klassisen hieronnan. 

Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.