Ayurvedinen hieronta

Leimun päähieronta

Lappilainen päähieronta on lempeän tehokas hoitomuoto. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Päähieronta rentouttaa ja purkaa stressiä tehokkaasti, auttaa unenlaatuun ja hiusten kasvuun sekä keskittymiskyvyn parantumiseen ja erilaisiin jännitystiloihin.. Tehdään istuma-asennossa. Pue kevyt puuvilla paita päälle. Kesto 30 min.

 

Leimun kasvo- ja päähieronta

Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta. Hieronta aloitetaan pään hieronnalla ja jatketaan olkavarsien, hartioiden ja kasvojen hieronnalla. Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia, aktivoi lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Hoito sisältää kevyen alkupuhdistuksen ja kasvoöljyn. Kesto 60 min.

Ayurvedinen jalkahieronta/Ayurvedinen käsi- ja jalkahieronta

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Ayurvedassa käytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Jalkahieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. Hoito mm. puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen ja ehkäisee iskiasta.

HINNASTOON