RYHMÄT JA TYÖYHTEISÖT

Ryhmille ja työyhteisöille on tarjolla erilaisia palveluita hyvinvointinne tueksi.

Hyvinvoiva Minä

Hyvinvoiva minä - kauneus ja keho workshopit. Kesto noin 2 h.

Leimun workshopit tunnelmallisiin pikkujouluihin, ihaniin naisteniltoihin, jännittäviin polttareihin, rentouttaviin illanistujaisiin ym. tapahtumiin.

Workshop asiakkaan osoittamassa tilassa. Mikäli haluatte minun varaavan tilan, vuokra lisätään hintaan.

45 €/hlö, minimi ryhmän koko 6. Hintaan lisätään käyntikulut alk. 25 €. Viikonloppuisin ja iltaisin klo 18 jälkeen +30 % lisää alvittomaan hintaan.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

LUE LISÄÄ

Meditatiiviset sointukylvyt

Nauti hoitavista, syvä rentouttavista harmonisista tiibetiläisten äänimaljojen hoitavista äänistä. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sointukylpy johdattaa sinut unen ja valveen rajamaille, aivan toisiin maailmoihin. Maljojen värähtelevä ääni hoitaa kehoasi, rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja auttaa unenlaatuun. Hengitys muuttuu hitaaksi ja rauhalliseksi.

Sointukylvyssä käytetään tiibetiläisiä äänimaljoja sekä erilaisia muita luonnonmukaisesti valmistettuja soittimia.

Sointukylpy onnistuu myös luonnossa, jossa se on todella elämyksellinen kokemus, kun mukaan tulevat linnut, puut, tuuli ja mahdollisesti myös vesi. Kesto 30-45 min.

Max 10 henkilöä 150 € + alv 24 % (ma-pe klo 10-18 välissä). Hintaan lisätään käyntikulut alk. 25 €. Viikonloppuisin ja iltaisin klo 18 jälkeen +30 % lisää alvittomaan hintaan.
10 henkilölle löytyy alustat, viltit ja tyynyt. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

LUE LISÄÄ


Klassinen hieronta

Haluaisitko tarjota klassista hierontaa työntekijöillesi?

Opiskelen hieronnan ammattitutkintoa. Työntekijöiden hieronnan voi tehdä joko hyvinvointihuoneella tai työpaikallanne esim. kerran viikossa/kuukaudessa. Hintaan lisätään käyntilisä alk. 25 €.

OTA YHTEYTTÄ

Kasvojoogaa yritykselle?

Kasvojooga virkistää jokaisen päivästä toiseen tietokoneen näyttöä katselevan mieltä ja ilmettä! Harjoitukset helpottavat koneella istumisen rasittamia ja väsyttämiä silmiä. Kasvojoogaa tehdessä huulet nousevat hymyyn ja poskiin saadaan mukava punoitus. Kasvojooga sopii mainiosti etänä järjestettäväksi, niin yrityksille kuin kaveri- tai harrastusporukoille. Kesto 30-45 min.

Kasvojoogaa yritykselle alk. 150 € + alv 24 % max 10 henkilöä. Hintaan lisätään käyntikulut alk. 25 €. Viikonloppuisin ja iltaisin klo 18 jälkeen +30 % lisää alvittomaan hintaan. Tämän saa myös etänä Google Meetsissä.
 
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

LUE LISÄÄ