Ryhmät ja työyhteisöt

Ryhmille ja työyhteisöille on tarjolla erilaisia palveluita hyvinvointinne tueksi.

Hyvinvoiva Minä

Hyvinvoiva minä - kauneus ja keho workshopit. Kesto noin 2 h.

Leimun workshopit tunnelmallisiin pikkujouluihin, ihaniin naisteniltoihin, jännittäviin polttareihin, rentouttaviin illanistujaisiin ym. tapahtumiin.

Workshop asiakkaan osoittamassa tilassa.

49 €/hlö, minimi ryhmän koko 6. Hintaan lisätään käyntikulut alk. 25 €. Sunnuntaisin ja iltaisin klo 18 jälkeen +20 % lisää hintaan.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

LUE LISÄÄ

Meditatiiviset äänimatkat

Nauti hoitavista, syvä rentouttavista harmonisista tiibetiläisten äänimaljojen hoitavista äänistä. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sointukylpy johdattaa sinut unen ja valveen rajamaille, aivan toisiin maailmoihin. Maljojen värähtelevä ääni hoitaa kehoasi, rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja auttaa unenlaatuun. Hengitys muuttuu hitaaksi ja rauhalliseksi.

Äänimatkassa käytetään tiibetiläisiä äänimaljoja, gongia, koshia, marakasseja ja shamaani rumpua.

Sointukylpy onnistuu myös luonnossa, jossa se on todella elämyksellinen kokemus, kun mukaan tulevat linnut, puut, tuuli ja mahdollisesti myös vesi. Kesto 60 min, josta itse soittoa noin 45 min. Loppuaika keskustelulle ja korttien nostamiselle.

1- 10 henkilöä 160 € + alv 24 %
11-20 hlöä 240 € + alv 24 %
21-30 hlöä 340 € + alv 24 %


Hintaan lisätään käyntikulut 25 € kun matka ylittää 10 km hoitolalta. Sunnuntaisin ja iltaisin klo 18 jälkeen +20 % lisää alvittomaan hintaan.

10 henkilölle löytyy alustat, viltit ja tyynyt. Yli 10 hengen ryhmät, pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

LUE LISÄÄ

Klassinen hieronta

Haluaisitko tarjota klassista hierontaa työntekijöillesi?

Opiskelen hieronnan ammattitutkintoa. Työntekijöiden hieronnan voi tehdä joko hyvinvointihuoneella tai työpaikallanne esim. kerran viikossa/kuukaudessa. Hintaan lisätään käyntilisä alk. 25 €.

OTA YHTEYTTÄ

Kasvojooga

Kasvojooga virkistää jokaisen päivästä toiseen tietokoneen näyttöä katselevan mieltä ja ilmettä! Harjoitukset helpottavat koneella istumisen rasittamia ja väsyttämiä silmiä. Kasvojoogaa tehdessä huulet nousevat hymyyn ja poskiin saadaan mukava punoitus. Kasvojooga sopii mainiosti etänä järjestettäväksi, niin yrityksille kuin kaveri- tai harrastusporukoille. Kesto 60 min.


KASVOJOOGAA YRITYKSILLE/RYHMILLE


1-10 hlöä 160 € + alv 24 %
11-20 hlöä 260 € + alv 24 %
21-30 hlöä 360 € + alv 24 %

Hintaan lisätään käyntikulut 25 € kun matka ylittää 10 km hoitolalta. Sunnuntaisin ja iltaisin klo 18 jälkeen +20 % lisää alvittomaan hintaan.

 
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

LUE LISÄÄ