Katja Korkalo 

TIETOA MINUSTA

Hei, olen Katja Leimun perustaja, hermoratahieroja, kosmetologi ja rentoutusvalmentaja sekä kasvojoogaohjaaja. Olen myös perus- ja laboratoriohoitaja sekä elokuusta alkaen hieroja-opiskelija.

Olen ikuinen haaveilija, oman elämäni kulkija. Hetkestä toiseen matkailija.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja tytär sekä pohjanpystykorva Hilla. Lisäksi kolme jo aikuista lasta, pari lainattua ja yksi oma. Harrastan perheeni kanssa koiran kanssa ulkoilua, piha hommia, mökkeilyä ja marjastusta.

Jaksamisen kannalta kehon ja mielen tasapaino tulee olla balanssissa. Näin jaksan nauttia elämästä juuri sellaisena kuin se tulee vastaan. Missioni on olla myös sinun auttaja, kehon ja mielen rentouttaja. Jotta sinulla on hyvä olla. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisesti.

Leimu hyvinvointihuoneessa sinun kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisvaltaisesti sekä pyritään parantamaan elämänlaatuasi. Tarjoan sinulle mm. rentouttavaa hermoratahierontaa, kasvojoogaa, hemmottelevia ja tehokkaita hyvän olon hoitoja, lempeitä energiahoitoja sekä rentouttavia kasvo- ja jalkahoitoja.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Leimu hyvinvointihuone sijaitsee Pöykkölässä omakotitalomme yhteydessä. Kotikäynnit onnistuu myös. 

Olet tervetullut viihtymään juuri sellaisena kuin olet!

Katja

Leimun tarina

Leimu syntyi tästä maalauksesta. Uupumuksen aikana löysin itsestäni intuitiivisen maalailijan. Tämä revontulikuva on yksi ensimmäisiä maalauksiani. En edes tiennyt osaavani maalata. Yksi kaunis päivä kävelin kauppaan, ostin maalit, pensselit ja maalauspohjat. Ja siitä se sitten lähti.

Päässäni alkoivat pyöriä sanat "liekki", "tuli", "leimu". Leimu... Leimu kutsui minua ja toi mieleeni revontulet. Leimuavat revontulet. Kauniit, oman tien kulkevat revontulet. Lappi, pohjoinen ja oma paikka. Vuodenajat, puhdas luonto, erämaa ja tunturit. Paikka missä on hyvä olla.