Kuka täällä häärää?

Hei, olen Katja Korkalo Leimun perustaja, mestarihermoratahieroja, hierojaopiskelija ja rentoutusvalmentaja sekä kasvojoogaohjaaja. Olen myös kosmetologi, perushoitaja ja laboratoriohoitaja.
 
Olen syntyisin Rovaniemeltä, muutin täältä pois lapsena ja palasin takaisin vuonna 2006. Työskentelin yhteensä liki 20 vuotta laboratorioissa. Valmistuin kosmetologiksi 2019 ja perustin jo ennen valmistumista oman yritykseni. Vuonna -22 kävin 2 osaisen kasvojoogaopettajan kurssit ja valmistuin rentoutusvalmentajaksi. valmistuin hermoratahierojaksi 2023 ja mestarihermoratahierojaksi 2024. vuonna 2023 aloitin hieronnan ammattitutkinnon opiskelut. Jouluna 2023 kävin purentalihasten koulutuksen. 
 
Näiden lisäksi olen käynyt erilaisia kursseja, kuten intialaisen päähieronnan, vartalon- ja kasvojen guasha sekä imukuppihieronnat. Lisäksi plakkarista löytyy turve-, äänimalja- ja reikihoitajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja tytär sekä pohjanpystykorva Hilla. Lisäksi kolme jo aikuista lasta, pari lainattua ja yksi oma. Harrastan perheeni kanssa koiran kanssa ulkoilua, piha hommia, mökkeilyä ja marjastusta.

Jaksamisen kannalta kehon ja mielen tasapaino tulee olla balanssissa. Näin jaksan nauttia elämästä juuri sellaisena kuin se tulee vastaan. Missioni on olla myös sinun auttaja, kehon ja mielen rentouttaja. Jotta sinulla on hyvä olla. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisesti.

Leimu hyvinvointihuoneessa sinun kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisvaltaisesti sekä pyritään parantamaan elämänlaatuasi.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi. 

Olet tervetullut rentoutumaan juuri sellaisena kuin olet!

Lue lisää yritykseni arvoista TÄSTÄ 

Katja