Kuka täällä häärää?

Hei, olen Katja Leimun perustaja, hermoratahieroja, hierojaopiskelija ja rentoutusvalmentaja sekä kasvojoogaohjaaja. Olen myös kosmetologi, perushoitaja ja laboratoriohoitaja.
 
Olen syntyisin Rovaniemeltä, muutin täältä pois lapsena ja palasin takaisin vuonna 2006. Työskentelin yhteensä liki 20 vuotta laboratorioissa. Valmistuin kosmetologiksi 2019 ja perustin jo ennen valmistumista oman yritykseni. Vuonna -22 kävin 2 osaisen kasvojoogaopettajan kurssit ja valmistuin rentoutusvalmentajaksi.
2023 valmistuin hermoratahierojaksi ja siihen liittyvät mestariopinnot ovat vielä kesken. Samana vuonna aloitin hieronnan ammattitutkinnon opiskelut. Jouluna -23 kävin purentalihasten koulutuksen.
 
Näiden lisäksi olen käynyt erilaisia kursseja, kuten intialaisen päähieronnan, vartalon- ja kasvojen guasha sekä imukuppihieronnat. Lisäksi plakkarista löytyy turve-, äänimalja- ja reikihoitajan koulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja tytär sekä pohjanpystykorva Hilla. Lisäksi kolme jo aikuista lasta, pari lainattua ja yksi oma. Harrastan perheeni kanssa koiran kanssa ulkoilua, piha hommia, mökkeilyä ja marjastusta.

Jaksamisen kannalta kehon ja mielen tasapaino tulee olla balanssissa. Näin jaksan nauttia elämästä juuri sellaisena kuin se tulee vastaan. Missioni on olla myös sinun auttaja, kehon ja mielen rentouttaja. Jotta sinulla on hyvä olla. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisesti.

Leimu hyvinvointihuoneessa sinun kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisvaltaisesti sekä pyritään parantamaan elämänlaatuasi.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi. 

Olet tervetullut rentoutumaan juuri sellaisena kuin olet!

Lue lisää yritykseni arvoista TÄSTÄ 

Katja

Leimun tarina

Leimu syntyi tästä maalauksesta. Uupumuksen aikana löysin itsestäni intuitiivisen maalailijan. Tämä revontulikuva on yksi ensimmäisiä maalauksiani. En edes tiennyt osaavani maalata. Yksi kaunis päivä kävelin kauppaan, ostin maalit, pensselit ja maalauspohjat. Ja siitä se sitten lähti.

Päässäni alkoivat pyöriä sanat "liekki", "tuli", "leimu". Leimu... Leimu kutsui minua ja toi mieleeni revontulet. Leimuavat revontulet. Kauniit, oman tien kulkevat revontulet. Lappi, pohjoinen ja oma paikka. Vuodenajat, puhdas luonto, erämaa ja tunturit. Paikka missä on hyvä olla.