Kurssit

Reiki I

REIKI 1 22.-23.3.24

Reiki I kurssi antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi. Reiki on jokaisen opittavissa oleva kosketus- ja energiahoitomuoto, jossa hoitaja välittää parantavaa energiaa käsiensä kautta menettämättä omaa voimaansa. Reiki I peruskurssilta saat elinikäisiä työkaluja itsesi, läheistesi ja asiakkaittesi auttamiseen ja hyvinvointiin sekä henkiseen kasvuun.

Järjestämäni Reiki kurssi on intuitiivinen - opettelet kuuntelemaan ja tuntemaan missä energiaa tarvitaan eniten Reiki välityksen aikana ja perinteinen, koska noudatan Mikao Usuin oppeja. Peruskurssi ohjaa sinua omaan hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun sekä tuo sinulle selkeyttä elämään. Kurssista saa kirjallisen materiaalin ja todistuksen.

Ensimmäisenä päivä käymme läpi
- Reikin perusteet ja historiaa.
- Mihin ja miten Reiki energiaa voi käyttää.
- Reikin periaatteet ja eettiset ohjeet.
- Saat ensimmäiset kaksi Reiki viritystä.

Toisena päivänä
- Opetellaan käsien asennot hoidoissa.
- Keskitymme harjoitusten tekemiseen (oma ja toisen hoito).
- Saat toiset kaksi Reiki viritystä.

Reiki I 199 € (sis. alv 24 %).
Kesto 2 päivää (pe 17-20 ja la 10-18).

Hintaan sisältyy kahvi, tee, mehu ja pientä suolaista & makeaa. Ota omat eväät mukaan, hoitohuoneella ei ole jääkaappia, meiltä löytyy kylmälaukku (toimii sähköllä).

Hyvinvointihuoneelle mahtuu 2-4 osallistujaa. Ilmoittautumiset viimeistä 15.3.24 p. 040 534 1124 tai hhleimu@gmail.com.

Kurssimaksu maksetaan kokonaan 18.3.24. Sen jälkeen tapahtuvista peruutuksista peritään kurssin koko hinta, paitsi sairaustuessa (lääkärintodistus).

Reiki II

KURSSI TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2024

Reiki II kurssi sinulle, joka olet jo käynyt Reiki I kurssin ja haluat mennä eteenpäin henkisen kehityksen tiellä. Mukaan voi tulla vaikka olisit käynyt Reiki 1 jollain toisella opettajalla.

Reiki II kurssilla Reiki energian virtaus voimistuu ja lisääntyy entisestään. Kurssilla opit kaukohoidon eli hoitaminen ei ole riippuvainen ajasta tai paikasta. Kurssilla sinulle näytetään kolme Reiki-symbolia, jotka on piirretty auraasi jo Reiki I:llä. II-kurssin jälkeen symboleista tulee tietoinen osa Reiki-hoitoa ja Reiki-hoidon vaikutus tehostuu. Kurssista saa todistuksen.

Reiki II kurssin sisältö pääpiirteittäin:
- Kolmen Reiki symbolin merkitys ja käyttö
- Reiki 2-tason viritys symbolien käyttöön
- Erilaiset tavat välittää Reiki-energiaa
- Käytännön harjoittelua lähi- ja kaukohoidossa
- Eettiset periaatteet
- Kirjallinen kurssimateriaali
- Todistus

Reiki II 289 € (sis. alv 24 %).

Kesto 2 päivää (pe 17-20 ja la 10-18)

Hintaan sisältyy kahvi, tee, mehu ja pientä suolaista & makeaa. Ota omat eväät mukaan, hoitohuoneella ei ole jääkaappia, meiltä löytyy kylmälaukku (toimii sähköllä).Hyvinvointihuoneelle mahtuu 2-4 osallistujaa. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa aikaisemmin Katjalle p. 040 534 1124 tai hhleimu@gmail.com.

Kurssimaksu maksetaan kokonaan viikko ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tapahtuvista peruutuksista peritään kurssin koko hinta, paitsi sairaustuessa (lääkärintodistus).

Ota yhteyttä, mikäli Reiki 2 kutsuu sinua ja järjestetään kurssi.

Kasvojooga hetki

4.4.24 klo 18-20

Tule yksin tahi kaverin kanssa kasvojooga hetkeen Hyvinvointihuone Leimuun. Tässä hetkessä opetellaan suosituimmat kasvojooga liikkeet ja rentoutetaan kasvoja tehokkaalla akupainannan ja hermoratahieronnan mixillä.

Saat kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Tarjolla teetä ja sympatiaa.

Hinta 35 €

Hoitolalta löytyy kasvoöljyt ja peilit. Laita päälle mukavat vaatteet ja ota meikit pois.

Jotta kasvojoogaa hetki onnistuu minimi osallistujamäärä on 3 ja maksimi 6. Sitovat ilmoittautumiset 28.3.24 mennessä hhleimu@gmail.com tai viestillä 040 534 1124.

Maksu suoritetaan ennakkoon maksulinkin kautta, joka laitetaan tulemaan ilmoittautumispäivän jälkeen. 

Peruuttamisohjeet: Maksua ei palauteta ilmottautumispäivän jälkeen. Mikäli itse sairastut (näyttö lääkärintodistus) voit käyttää summan 1 kk aikana muihin Hyvinvointihuone Leimun palveluihin. Workshop maksu palautetaan ainoastaan mikäli illan järjestäjä sairastuu.

 Tervetuloa rentoutumaan, 

 Katja