KASVOHOIDOT

Hyvinvointihuoneen kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti sinun toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi tarvitsee, varaat vain itsellesi sopivan hoitoajan.
Hoidoissa käytetään ranskalaisen Beauty Gardenin luonnonkosmetiikan ja kotimaisen Made in 7 Heaven tuotteita.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Utu - kasvohoito 55 €

Klassinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan. Jokainen iho on yksilöllinen, joten hoito voi olla kosteuttava, rauhoittava, puhdistava tai kiinteyttävä. Utu kasvohoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, naamio sekä rentouttava hieronta hartioille, decoltelle, kasvoille sekä päänahalle. Sopii myös nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Kesto 45 min. 

VARAA AIKA

Lähde - kasvohoito 75 €

Klassinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan. Kasvohoitoon kuuluu aina vähintään alkurentoutus, alkupuhdistus, ihon kosteutus, dekoltee-hartiahieronta ja naamio. Lähde kasvohoitoon voidaan yhdistää yksi seuraavista terapioista: mekaaninen ihonpuhdistus (vähän puhdistettavaa), ultraäänipuhdistus, pitkä decoltee-hartia-kasvohieronta, guasha hieronta, imukuppihieronta, kasvojen akupainanta, silmänympärys- tai dekolteenhoito. Naamion aikana päähieronta. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Kuulas - kasvohoito 89 €

Klassinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan. Kasvohoitoon kuuluu aina vähintään alkurentoutus, alkupuhdistus, ihon kosteutus, dekoltee-hartiahieronta ja naamio. Kuulas kasvohoitoon voidaan yhdistää kaksi seuraavista terapioista: mekaaninen ihonpuhdistus, ultraäänipuhdistus, pitkä decoltee-hartia-kasvohieronta, guasha hieronta, imukuppihieronta, kasvojen akupainanta, silmänympärys- tai dekolteenhoito. Naamion aikana päähieronta. Kesto 75 min.

VARAA AIKA

Lumoava - kasvohoito 99 €

Klassinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan. Kasvohoitoon kuuluu aina vähintään alkurentoutus, alkupuhdistus, dekoltee-hartiahieronta ja naamio. Kokonaisvaltaiseen Lumoava kasvohoitoon voidaan yhdistää kolme seuraavista terapioista: mekaaninen ihonpuhdistus, ultraäänipuhdistus, guasha hieronta, imukuppihieronta, kasvojen akupainanta, pitkä decoltee-hartia-kasvohieronta, silmänympärys- tai dekolteenhoito. Naamion aikana käsien kuorinta ja naamio. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Suon kosketus 75 €

Turvekasvohoito sopii erityisen hyvin rasvaiselle ja kuivalle iholle. Turpeella on hoitava vaikutus erilaisiin ihottumiin ja allergisiin ihoreaktioihin. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, turvenaamio sekä kasvojen ja dekolteen imukuppihieronta. Turvenaamion vaikutusaikana lempeä päähieronta. Kesto 60 min

Huom! Turvenaamion jälkeen kasvot saattavat punoittaa vilkastuneen verenkierron takia. Turvehoitoja ei suositella mm. raskaana oleville eikä hartsiallergisille.

Vitamiinikasvohoito 89 €

Kirkastava ja uudistava kasvohoito

Hehkua, kirkkautta ja elinvoimaa ikääntyvälle, väsyneelle, samealle tai tukkeutuneelle iholle sekä pigmenttiläiskien ehkäisyyn. Kasvohoito alkaa Made in 7 Heaven Ritual - alkurentoutuksella. Hoitoon kuuluu tehokas kaksoispuhdistus, kosteutus hoitoveden kerrostamisella, kirkastava raekuorinta ja tyrniseerumien imeytystä jaderullalla. Lopuksi kasvoja hellitään erittäin kosteuttavalla naamiolla sekä dekolteen ja niskahartiaseudun hieronnalla. Tehdään kotimaisella Made in 7 Heaven tuotteilla. 75 min.

VARAA AIKA

Astu puutarhaan 70 €

Vien sinut rentouttavalle matkalle puutarhan tuoksuihin. Kasvohoito ravitsee, kosteuttaa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti koko kehon ja mielen. Hoidon lempeät tuoksut ja hoitajan rauhoittava kosketus vie sinut rauhoittavalle aistimatkalle. Kasvohoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hemmottelua ja rentoutusta arjen kiireen keskellä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana päähieronta. Hemmottelukasvohoito tehdään Beauty Gardenin Spa-tuotteilla. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Unelmoi puutarhassa 85 €

Lähde mukaani rentouttavalle ja hemmottelevalle aistimatkalle. Kokonaisvaltainen kasvohoito decolteelle saakka, johon kuuluu käsien pehmentävä kuorinta ja naamio. Hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana käsien kuorinta ja naamio. Hemmottelu kasvohoito tehdään Beauty Gardenin Spa-tuotteilla. Kesto 75 min.

VARAA AIKA

Puutarhan kosketus 99 €

Lempeän tehokas rentouttava kasvohoito kirkastaa, kosteuttaa ja tuo energiaa päivääsi. Hoito aloitetaan lämpimillä jalkojen kompreisseilla. Kirkastavan kurpitsanaamion aikana tehdään jaloille rentouttava hieronta. Kurpitsanaamio palauttaa iholle kuulaan ja terveen pinnan. Sen sisältämä kurpitsamehu sisältää runsaasti beetakaroteenia ja B-, C-, D-, E- ja B3-vitamiineja.
Hoito viimeistellään kurkkunaamiolla ja rentouttavalla päähieronnalla. Kurkkunaamio on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava naamio. Sen viilentävä geelimäinen koostumus rauhoittaa ihon punakkuutta ja kirjavuutta välittömästi. Kasvohoito sisältää jalkojen lämpimät kompressit, kasvojen puhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvojen ja dekolteen hieronnan, kirkastavan kurpitsanaamion ja jalkaterien hieronnan sekä kosteuttavan kurkkunaamion ja päähieronnan. Lopuksi kasvoille laitetaan hoitavaa valkoisten kukkien tehoseerumia ja hoitovoidetta. Tehdään Beauty Gardenin tuotteilla. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Siro 99 €

Lempeän tehokas guasha kasvohoito

Tehokas guasha kasvohoito on enemmän kuin perinteinen kasvohoito. Gua shaus parantaa mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa, rentouttaa kasvojen lihaksia, elastisuus ja ryhti paranee ja kiinteytyy. Hoidossa yhdistetään lymfa- ja sidekudoshierontaa, klassista kasvojen hierontaa ja guashahierontaa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta ja guasha kasvojen, dekolteen ja kaulan alueelle sekä naamio. Naamion aikana pään guasha. Hoito tehdään kotimaisella Made in 7 Heaven ihoa kirkastavilla ja uudistavilla tuotteilla. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Kajo 65 €

Kohottava kasvo-ja päähieronta

Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta. Hoidossa käytetään akupainannan, kasvohieronnan ja kauneudenhoidon periaatteita. Hieronta aloitetaan pään hieronnalla ja jatketaan olkavarsien, hartioiden ja kasvojen hieronnalla. Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia, aktivoi lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Suosittelen silmämeikin poistoa ennen hoitolaan tuloa. Hoito sisältää kevyen alkupuhdistuksen ja kasvoöljyn. Halutessasi öljyä voidaan käyttää myös päähieronnassa. Kesto 60 min.

VARAA AIKA 

Leimun hemmotteleva kasvohoito kahdelle 125 €

Tervetuloa nauttimaan Leimun kasvohoidosta yhdessä ystäväsi, äitisi, sisaresi, anoppisi, tyttäresi tai muun läheisen henkilön kanssa. Pääsette pötköttelemään pehmeille pedeille vierekkäin ja nautiskelemaan ihoa hellivistä luonnonkosmetiikan tuotteista. Hoito alkaa rentouttavalla meditatiivisella äänimaljojen soitannalla. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hieronnan. (HUOM! Hoidon tekee yksi hoitaja, joten välillä toinen joutuu odottelemaan hetken). Varaa aika ottamalla yhteyttä.
OTA YHTEYTTÄ

Kasvoakupunktio alk. 85 €

Luonnollinen kasvohoitomenetelmä

Akupunktio on kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmä, jossa käytetään erilaisia neuloja sairauksien ja kipujen hoidossa. Akupunktioneulat pistetään tarkoin määriteltyihin kohteisiin, joiden ajatellaan sijaitsevan energiakanavien eli meridiaanien varrella. 

Kasvoakupunktio tasoittaa ihon sävyä, antaa elinvoimaa kasvoillesi, tasoittaa ihon tekstuuria, poistaa arpikudosta, tuo iholle kosteutta, tasoittaa talintuotantoa ja poistaa iholta turvotusta sekä hoitaa hermovaurioita (kasvohalvaus). Kasvoakupunktio sopii hoidoksi myös erilaisiin iho-ongelmiin, kuten akneen ja ihottumiin. Pitkäaikaisia ongelmia hoidetaan useilla sarjahoidoilla. Kasvoakupunktiossa hyödynnetään korva-akupunktiota käyttämällä ns. korvakuulia muutamaan tiettyyn akupunktiopisteeseen tehostamaan ja ylläpitämään kasvoakupunktion vaikutusta.

60 min/85 €
90 min/109 €

VARAA AIKA

Kosmeettinen kasvoakupunktio 145 €

Luonnollinen kasvojenkohotus

Kiinalainen lääketiede yhdistettynä kosmeettiseen hoitoon antaa hyviä tuloksia, koska sen avulla voidaan hoitaa yleistä terveydentilaa ja energeettisen tasapainon saavuttamista. Hoidossa käytettävät akupainelupisteet sijaitsevat päämeridiaanien varrella. 

Kosmeettisessa kasvoakupunktiossa osa käytettävistä pisteistä ovat ns. kosmeettisia täsmäpisteitä. Kasvoakupunktio elävöittää kasvojen ihoa pehmeästi ilman kauneuskirurgiaa ja vaalii kehon omaa vitaliteettia tasapainottaen sisältä käsin. Kosmeettinen kasvoakupunktio lisää vertenkiertoa, poistaa tukoksia, kiihdyttää nesteiden kiertoa ja tasapainottaa hormonaalista toimintaa. 

Kasvoakupunktiossa kasvojen ja vartalon akupisteitä stimuloidaan osittain neuloilla ja osittain akupainannan avulla, jolloin kollageenin uusiokasvu kiihtyy. Terve hohto palautuu iholle, ihon kimmoisuus paranee ja rypyt silenevät. Akupunktio on edullinen ja turvallinen vaihtoehto. Se ei aiheuta sivuoireita, traumaa tai pitkää toipumisaikaa.

Kosmeettisen kasvoakupunktion vaikutuksia: hidastaa kasvojen ikääntymistä ja vähentää ryppyjä, tiivistää huokosia ja lieventää pigmenttihäiriöitä, kiinteyttää roikkuvaa ihoa ja parantaa kollageeni- ja elastiinintuotantoa. Se myös poistaa silmien alueen turvotusta, tummia silmänalusia ja kirkastaa katsetta. Kasvoakupunktio parantaa hormonaalista aknea, hoitaa aknea ja couperoosaa sekä auttaa ihon allergisiin oireisiin ja ihottumaan. 

Hoitoprotokollaan kuuluu kiinteyttävä kasvohoito, kasvojen neulotus ja kehon akupainanta sekä korvakuulat. Kesto noin 120 min. Maksimaalisen tehon saavuttamiseksi suositellaan 6-10 kerran sarjahoitoa.

6 x sarjahoito 779 €, ylläpitohoito sarjahoidon jälkeen 90 min/109 €.

VARAA AIKA