Kasvojooga

Kasvojoogaa pienryhmille hoitohuoneellani. Ryhmän koko 2-6 hlö. Työyhteisöt pyydä tarjous ryhmällenne hhleimu@gmail.com


Kasvojoogaa Sinulle

- Mikäli kasvosi tuntuvat kireiltä, rasittuneilta tai sameilta.

- Mikäli puret ja narskutat hampaita yhteen, kärsit bruksismista tai leukasi muutoin tuntuu kireältä.

- Silmäluomet ovat raskaat ja silmät ovat väsyneet.

- Kasvoissasi näkyy "hamsteri"pussit. 


Ikääntymisessä itsessään ei ole mitään hävettävää. Elämä on lahja ja meidän pitäisi olla kiitollisia jokaisesta päivästä mikä meille annetaan. Rypyissä ja juonteissa ei ole mitään väärää, niitä tulee vähitellen kaikille, mutta ilmeen väsymiselle ei kuitenkaan tarvitse alistua. Kasvojoogan avulla voit ehkäistä ja vähentää ikääntymisen muutoksia, jos niin haluat. Tee se kuitenkin rakkaudesta kasvosi kohtaan! 

Pitkään jatkunut stressi saattaa näkyä myös kasvoissa. Stressi saa meidät rypistelemään kulmiamme, irvistelemään ja siristelemään, se saattaa vaikuttaa ihon rakennusaineiden kollageenin ja elastaanin luonnolliseen tuotantoon, jonka tähden iho näyttää väsyneeltä ja vanhemmalta. Stressi myös heikentää ihon verenkiertoa, minkä myötä kuona-aineet eivät poistu kunnolla ja iho muuttuu harmaaksi.

Leimun kasvojoogassa keskitytään kasvojen ja päänalueen lihasten vahvistamiseen. Kasvojoogan lisäksi palveluun kuuluu kasvojen hierontaa ja akupainantaa.  Ennen hoitoon tuloa, Kasvojoogassa keskitytään 1-3 ongelmakohtaan ja opetan liikkeet ja saat kirjalliset kotihoito-ohjeet sähköpostiin. Tehdessäsi harjoituksia vain 15 minuutia päivässä se muuttaa kasvojen ilmettä jo ensimmäisen kuukauden aikana. Kesto 60 min.

Kenelle kasvojooga ei sovi:

Sinulla on tulehtunut tai vaurioitunut iho. Sinulla on veritulppa, valtimonpullistuma, autoimmuunisairaus, vakava sydänsairaus tai valtimonkovettumatauti. Sinulla on aktiivisessa tilassa oleva syöpä. Olet flunssassa. Olet ottanut juuri täyteaineita tai käynyt silmäleikkauksessa (varoaika 3 kk).

HINNASTOON