Rentouttavat hieronnat

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on lempeän tehokas hoitomuoto. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Päähieronta rentouttaa ja purkaa stressiä tehokkaasti, auttaa unenlaatuun ja hiusten kasvuun sekä keskittymiskyvyn parantumiseen ja erilaisiin jännitystiloihin. Tehdään istuma-asennossa. Pue kevyt puuvilla paita päälle. Kesto 30 min.

Päähieronta & magnesium jalkakylpy

Magnesium jalkakylpy ja lempeä päähieronta on kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokonaisuus. Magnesium jalkakylpy virkistää väsyneet ja turvonneet jalat. Se on erinomainen hoito mm. jalkasäryistä kärsiville ja seisomatyöläisille. Hoitoon kuuluu magnesium jalkakylpy, jonka aikana⁹ rentouttava päähieronta ja kasvojen akupainanata. kesto 45 min.


Kasvo- ja päähieronta

Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta aloitetaan pään hieronnalla ja jatketaan olkavarsien, hartioiden ja kasvojen hieronnalla. Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia, aktivoi lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Hoito sisältää kevyen alkupuhdistuksen ja kasvoöljyn. Kesto 60 min.


Jalkahieronta

Ayurvedinen jalkahieronta muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Ayurvedassa käytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Jalkahieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. Hoito mm. puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen ja ehkäisee iskiasta. Kesto 60 min.


Aromaattinen hieronta

Aromahieronta on lempeä mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitomuoto. Se sopii erinomaisesti mm. stressiin ja rauhoittumiseen. Aromahieronta vilkastuttaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Aromahieronnassa hierontaliikkeet ovat kevyemmät kuin klassisessa hieronnassa ja hieronta toteutetaan eteerisiä öljyjä käyttäen. Eteeriset öljyt sekoitetaan aina perusöljyyn, jolloin ne eivät ole liian vahvoja tuoksultaan. 

Eteeriset öljyt imeytyvät joko iholta tai hengitysteiden kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätetelee meidän autonomisen hermoston toimintaa ja tunteita. Kesto 90 min.


Hoitava kuumakivihieronta

Kivestä vapautuva lämpö rentouttaa lihasta ja lihasjännitystä syvältä, jolloin hieronta on miellyttävää ja kivutonta. Kuumakivihieronta lisää myös sidekudoksen elastisuutta, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronta on hoitavaa, tehokasta ja erittäin rentouttavaa. Hieronta tehdään yksilöllisesti sinun toiveiden mukaan. Kesto 90 min.

HINNASTOON