Uusi osoite!

29.12.2023

Vuosi vaihtuu ja uudet, ihanat tuulet puhaltaa!

Kiitos kaikille asiakkaille tästä vuodesta, joka kääritään nyt pakettiin. Kiitos, että olet käyttänyt palveluitani. Kiitos mielenkiintoisista keskusteluista ja luottamuksesta. Kiitos, että olet juuri sinä!

Olen pitkään haaveillut ja unelmoinut keskustaan muutosta. Aina välillä Rovaniemen toimitiloja katselleena ja todenneena, että ei löydy minulle sopivaa. Joko liian pieni/iso tai liian kallis. Vaikka kotona on ollut mukavaa pitää hoitolaa, onhan se aika raskasta. Olen koko ajan kotona. Koti ja työ sekoittuvat ja tuntuu, että olen koko ajan myös töissä.

Koulussa oli jo puhetta luokkakaverini Tiinan kanssa, että jos joskus löydetään yhteinen tila, niin muutetaan siihen yhdessä. Mikä onni kävikään kun kävin Hierontapalvelut Kulleron Tiinan kanssa joulukuun puolessa välissä katsastamassa Urheilukadulla toimitilaa. Yhtäkkiä asiat lähtivät vauhdilla rullaamaan. Molemmat ihastuimme tilaan ja kättä päälle lyötiin saman tien. Saimme mukaan vielä Hieronta Alkupisteen Heidin.

Hyvinvointihuone Leimu muuttaa lähemmäs keskustaa, Urheilukadulle 8.1.24. Uusi osoite on Urheilukatu 5-7, hoitolaan käynti tapahtuu sisäpihan puolelta. Asiakas autopaikkaa ei tällä hetkellä ole tarjota. Tien vierestä löytyy maksullisia paikkoja mukavasti. Mikäli haluat ilmaisille paikoille, kirjaston ja Revontulikeskuksen parkkipaikat eivät ole kaukana. Kartta kuvassa "tähdet" kuvaa meidän tilaa.

Nyt saat saman katon alta erilaisia palveluita. Minun palveluista löydät klassista hierontaa ja purentalihashierontaa, hermoratahierontaa, intialaista päähierontaa, kasvo- ja päähierontaa sekä kuumakivihierontaa. Tarjoan lisäksi hemmotteluhoitopaketteja, energiahoitoja sekä kasvo- ja jalkahoitoja. Tiina palveluista löytyy kalevalaista jäsenkorjausta, intialaista päähierontaa ja klassista hierontaa. Heidi tarjoaa hierontaa.

Aivan mahtavaa uutta vuotta sinulle!

Minulla ainakin on tulossa ihana uusi vuosi yhteistyö kuvioiden myötä.

Katja