Uusimmat kasvohoidot

06.06.2023

Beauty Garden kasvohoitoihin on tullut kolme uutta kasvohoitoa. Olen itse luonut nämä kasvohoidot, jotta sinulla on helpompi valita mieleinen kasvohoito.

Beauty Garden -sarja on laadukasta artesaaniluonnonkosmetiikkaa Ranskasta. Satokausikosmetiikka eli tuorekosmetiikka tarkoittaa sitä, että tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin ne ovat pullollaan vaikuttavia aineita. Beauty Gardenin tuotteet valmistetaan perinteisin, lempein menetelmin ja käsityönä. Näin mahdollistetaan luonnon vaikuttavien aineiden säilyminen tuotteissa läpi valmistusprosessin.

Beauty Garden on luonnollisen ja yksinkertaisen ihonhoidon puolestapuhuja. Tuotteet on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne kunnioittavat ihon omaa mikrobiomia sekä luonnollista Ph-tasapainoa. Hellävaraiset ja lempeät tuotteet puhdistavat ihoa kuivattamatta sekä ravitsevat ja kosteuttavat ihon omaa toimintaa tukien. Hoitolasta löydät myös Beauty Garden tuotteet kotihoitoosi.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi. Kasvohoidoissa pääpaino on hieronnoissa. Hierontaa tehdään heti alkupuhdistusvaiheessa.

Lähde on kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito. Kasvohoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, hieronta viileillä lasipalloilla ja jaderullaus sekä kurkkunaamio. Kurkkunaamio on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava naamio. Sen viilentävä geelimäinen koostumus rauhoittaa ihon punakkuutta ja kirjavuutta välittömästi. Kurkku on ihoa rauhoittava ja se sisältää paljon vitamiineja, sokereita sekä kivennäis- ja hivenaineita, etenkin kaliumia, joka virkistää ihon aineenvaihduntaa. Kurkku kosteuttaa, virkistää, kirkastaa ja supistaa ihohuokosia. Hoito sopii hyvin kuivalle ja kosteusköyhälle sekä ikääntyvälle ja herkälle iholle. 75 €/60 min.

Kurpitsan voima on kirkastava kasvohoito, johon kuuluu puhdistus, kaksoiskuorinta, tehokas guasha hieronta ja kirkastava kurpitsanaamio. Naamio palauttaa iholle kuulaan ja terveen pinnan. Naamion sisältämä kurpitsamehu sisältää runsaasti beetakaroteenia ja B-, C-, D-, E- ja B3-vitamiineja. Naamion aikana lempeän tehokas guasha päähieronta. Guasha tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa päänalueella sekä helpottaa erilaisia päänalueen kipuja. Kirkastava kasvohoito sopii hyvin samealle, harmaalle ja epäpuhtaalle iholle sekä kirkastusta ja heleytystä kaipaavalle. ns. tuhkimohoito ennen juhlia. 75 €/ 60 min.

Puutarhan kosketus on lempeän tehokas kasvohoito, joka kirkastaa, kosteuttaa ja tuo energiaa päivääsi. Hoito aloitetaan lämpimillä jalkojen kompreisseilla. Kirkastavan kurpitsanaamion aikana tehdään jaloille rentouttava hieronta. Kurpitsanaamio palauttaa iholle kuulaan ja terveen pinnan. Sen sisältämä kurpitsamehu sisältää runsaasti beetakaroteenia ja B-, C-, D-, E- ja B3-vitamiineja. Hoito viimeistellään kurkkunaamiolla ja rentouttavalla päähieronnalla. Kurkkunaamio on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava naamio. Sen viilentävä geelimäinen koostumus rauhoittaa ihon punakkuutta ja kirjavuutta välittömästi. Kasvohoito sisältää jalkojen lämpimät kompressit, kasvojen puhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvojen ja dekolteen hieronnan, kirkastavan kurpitsanaamion ja jalkaterien hieronnan sekä kosteuttavan kurkkunaamion ja päähieronnan. Lopuksi kasvoille laitetaan hoitavaa valkoisten kukkien tehoseerumia ja hoitovoidetta. 109 €/90 min.

Varaa itsellesi sopiva kasvohoito TÄSTÄ

Muut Beauty Garden kasvohoidot löytyy TÄÄLTÄ

Katja