Beauty Garden hoidot

Beauty Garden -sarja on laadukasta artesaaniluonnonkosmetiikkaa Ranskasta. Satokausikosmetiikka eli tuorekosmetiikka tarkoittaa sitä, että tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin ne ovat pullollaan vaikuttavia aineita. Beauty Gardenin tuotteet valmistetaan perinteisin, lempein menetelmin ja käsityönä. Näin mahdollistetaan luonnon vaikuttavien aineiden säilyminen tuotteissa läpi valmistusprosessin. 

Beauty Garden on luonnollisen ja yksinkertaisen ihonhoidon puolestapuhuja. Tuotteet on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne kunnioittavat ihon omaa mikrobiomia sekä luonnollista Ph-tasapainoa. Hellävaraiset ja lempeät tuotteet puhdistavat ihoa kuivattamatta sekä ravitsevat ja kosteuttavat ihon omaa toimintaa tukien. Hoitolasta löydät myös Beauty Garden tuotteet kotihoitoosi. 

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi. Kasvohoidoissa pääpaino on hieronnassa. Hierontaa tehdään heti alkupuhdistusvaiheessa.

Lähde 75 €

Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito

Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito. Kasvohoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, hieronta viileillä lasipalloilla ja jaderullaus sekä kurkkunaamio. Kurkkunaamio on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava naamio. Sen viilentävä geelimäinen koostumus rauhoittaa ihon punakkuutta ja kirjavuutta välittömästi. Kurkku on ihoa rauhoittava ja se sisältää paljon vitamiineja, sokereita sekä kivennäis- ja hivenaineita, etenkin kaliumia, joka virkistää ihon aineenvaihduntaa. Kurkku kosteuttaa, virkistää, kirkastaa ja supistaa ihohuokosia. 60 min.

VARAA AIKA


Kurpitsan voima 75 €

Kirkastava kasvohoito

Kirkastava kasvohoito, johon kuuluu puhdistus, kaksoiskuorinta, tehokas guasha hieronta ja kirkastava kurpitsanaamio. Naamio palauttaa iholle kuulaan ja terveen pinnan. Naamion sisältämä kurpitsamehu sisältää runsaasti beetakaroteenia ja B-, C-, D-, E- ja B3-vitamiineja. Naamion aikana lempeän tehokas guasha päähieronta. Guasha tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa päänalueella sekä helpottaa erilaisia päänalueen kipuja. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Puutarhan kosketus 109 €

Kirkastava ja kosteuttava kasvohoito

Lempeän tehokas kasvohoito kirkastaa, kosteuttaa ja tuo energiaa päivääsi. Hoito aloitetaan lämpimillä jalkojen kompreisseilla. Kirkastavan kurpitsanaamion aikana tehdään jaloille rentouttava hieronta. Kurpitsanaamio palauttaa iholle kuulaan ja terveen pinnan. Sen sisältämä kurpitsamehu sisältää runsaasti beetakaroteenia ja B-, C-, D-, E- ja B3-vitamiineja. Hoito viimeistellään kurkkunaamiolla ja rentouttavalla päähieronnalla. Kurkkunaamio on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava naamio. Sen viilentävä geelimäinen koostumus rauhoittaa ihon punakkuutta ja kirjavuutta välittömästi. Kasvohoito sisältää jalkojen lämpimät kompressit, kasvojen puhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvojen ja dekolteen hieronnan, kirkastavan kurpitsanaamion ja jalkaterien hieronnan sekä kosteuttavan kurkkunaamion ja päähieronnan. Lopuksi kasvoille laitetaan hoitavaa valkoisten kukkien tehoseerumia ja hoitovoidetta. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Saarni 70 €

Beauty Garden spa kasvohoito

"Saarnin lujuus, luotettavuus ja vakaus. Sen herkkyys ja suojeleva vaikutus."

Vien sinut rentouttavalle matkalle puutarhan tuoksuihin. Kasvohoito ravitsee, kosteuttaa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti koko kehon ja mielen. Hoidon lempeät tuoksut ja hoitajan rauhoittava kosketus vie sinut rauhoittavalle aistimatkalle. Kasvohoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hemmottelua ja rentoutusta arjen kiireen keskellä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana päähieronta. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Seetri 85 €

Beauty Garden spa kasvohoito käsien kuorinnalla ja naamiolla 

"Seetrin voima, kestävyys ja kuolemattomuus. Se parantaa, puhdistaa ja suojelee."

Lähde mukaani rentouttavalle ja hemmottelevalle aistimatkalle. Kokonaisvaltainen kasvohoito decolteelle saakka, johon kuuluu käsien pehmentävä kuorinta ja naamio. Hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana käsien kuorinta ja naamio. Kesto 75 min.

VARAA AIKA

Siro 95 €

Lempeän tehokas guasha kasvohoito

Tehokas guasha kasvohoito on enemmän kuin perinteinen kasvohoito. Gua shaus parantaa mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa, rentouttaa kasvojen lihaksia, elastisuus ja ryhti paranee ja kiinteytyy. Hoidossa yhdistetään lymfa- ja sidekudoshierontaa, klassista kasvojen hierontaa ja guashahierontaa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta ja öljy sekä guasha kasvojen, pään, dekolteen ja kaulan alueelle. Kesto 90 min.

VARAA AIKA