Uutisii!!

17.05.2024

Uudet tuulet puhaltavat TAAS vaihteeksi. Hoitohuone muuttaa kesän aikana. Minulla oli vaikeaa sopeutua jaettuun tilaan. Kun on jo pari kertaa aikaisemmin ollut aivan oma tila, aloin kaipaamaan sitä, että saan tulla ja mennä niinkuin haluan. Tällä kertaa muutto on pysyvä ainakin pidemmäksi aikaa.

Oma tila, oma paikka, oma huone, omat tavarat.

Mutta en minä kauas muuta. Tuohon Angry Birds puiston viereen Valtakadulle. Ihana uusi tila odottaa jo minua. Aloitan muuton heinäkuun alussa ja ensimmäiset asiakkaat otetaan vastaan 15.7.24 alkaen.

Uusi osoite on siis 15.7.24 alkaen Valtakatu 4A, 2 krs.

Toisessa kerroksessa on ovi, jossa on Leimun mainos ja heti ovista käänny oikealle. Leimun kyltti on ovessa, jotta tiedät olevasi oikean oven takana. Nyt siis löytyy sisältä jopa pieni odotusaula.

Harmillisesti tässä pisteessä ei ole autopaikkaa asiakkaille. Parkkikiekollisia autopaikkoja löytyy mm. Angry Birds puiston vierestä ja kirkolta. Ilmainen parkkipaikka on Sairaalakadulla kirkkoa vastapäätä ja lähellä vanhaa terveyskeskusta. Pieni happihyppely ennen hoitoon tuloa. Muistutan siis varaamaan hieman ajoaikaa, että paikka löytyy.