Uusi vuosi uudet kujeet

08.01.2023

Näin se vuosi vaihtui ja uudet tuulet puhaltavat yrityksessä. Aloitin siis osittaisin palkkatyön yritykseni rinnalle. Jostakin oli pakko saada tuloa, jotta ylipäätään itsekin pärjää. Muutamia kuukausia kun elää "pyhällä hengellä", se alkaa riittämään. Olin siis hyvin otettu, kun minulle tarjottiin laboratorioalan työtä .Olen palkkatöissä toistaiseksi ainakin vuoden 2023 loppuun asti

Yrityksessä se tarkoittaa sitä, että hyvinvointihuone on pääasiassa avoinna 1-2 päivää viikossa. Pyrin pitämään yhden lauantain auki kuukaudessa. Olet varmaan jo huomannut, että palveluvalikoimaan on tullut muutoksia. Tein muutokset helpottaakseni itseäni ja sinua. Lähes tulkoon kaikki hoitojen hinnat menevät ajan mukaan, Mikäli ihmettelet, kuinka hinnat ovat laskeneet, kun osa niitä nostaa, niin syy on siinä, että en kuulu enää alv rekisteriin.

Kaikki elämyshoidot poistettiin ja niiden tilalle tuli ihania hyvänolon hoitoja. Kurkkaa uudet hyvänolon hoidot tästä. Lisäksi lisäsin hoitovalikoimaan rentouttavat ja hemmottelevat kasvo- ja jalkahoidot. Näitä on minulta kysytty useaan otteeseen, joten olkaas hyvä, nyt niitä saa.

Hyvinvointihuoneen aukioloajat näkyvät nykyisin etusivulla. Päivitän niitä siihen sitä mukaan kuin tiedän palkkatyön työvuorot. Ajan hyvinvointihuoneeseen varaat näppärimmin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Pyydän sinua kuitenkin lähettämään viestiä/whatsupp/tekstari. Ollessani palkkatöissä, en vastaile puheluihin. Parhaiten tavoitat minua viestillä.


Tervetuloa viihtymään!

Katja