Hyvän Olon Hoidot


Kivutar alk. 39 €

"Kivutar kokoaa kaikki maailman kivut kotiinsa Kipuvuorelle ja vartioi niitä siellä. Jyrkän Kipuvuoren keskellä on lähde. Lähteen keskellä on kivi, jonka rakoihin kivut pakotetaan koivuisella korennolla."

Vartalon imukuppi- tai guashahieronta. Imukuppihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tehostaa lymfanestekiertoa ja vähentää turvotusta sekä poistaa kehon kuona-aineita. Hoito tehoaa kuin syväkudoshieronta. Imukuppihieronnassa käytetään Bellabacin aromaattisia öljyjä (hoidon saa myös tuoksuttomana). 

Guasha on erittäin rentouttava syvähieronnan tekniikka, joka puhdistaa kehoa helpottaen nopeasti paikallista kipua. Guasha hierontaa tehdään painellen ja kaapimalla keho. ongelmakohtaa lastamaisella kammalla. Guasha saattaa auttaa erilaisten akuuttien ja kroonisten sairauksien hoitoon.

30 min 39 € / 60 min 59 €

VARAA AIKA

Ilmatar 49 € 

"Ilmatar on alkuemo ja luojatar, joka suklesi alkumereen. Sotka teki pesänsä hänen polvelle ja muni munansa siihen. Ilmattaren liikahtaessa kaikki munat tippuivat mereen ja rikkoituivat. Ilmatar muovasi maailmankaikkeuden rikki menneistä munista."

Intialainen päähieronta on lempeän tehokas hoitomuoto. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Päähieronta rentouttaa ja purkaa stressiä tehokkaasti, auttaa unenlaatuun ja hiusten kasvuun sekä keskittymiskyvyn parantumiseen ja erilaisiin jännitystiloihin.. Tehdään istuma-asennossa. Pue kevyt puuvilla paita päälle. Kesto 45 min.

VARAA AIKA

Virvatuli 65 €

"Virvatuli liekin kaltainen valopallo. Liikkuu hyppien, vaappuen tai huojuen etääntyen kauemmaksi. Saatat nähdä sen hiljaisilla paikoilla tai jopa veden pinnalla."

Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta. Hoidossa käytetään akupainannan, kasvohieronnan ja kauneudenhoidon periaatteita. Hieronta aloitetaan pään hieronnalla ja jatketaan olkavarsien, hartioiden ja kasvojen hieronnalla. Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia, aktivoi lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Suosittelen silmämeikin poistoa ennen hoitolaan tuloa. Hoito sisältää kevyen alkupuhdistuksen ja kasvoöljyn. Halutessasi öljyä voidaan käyttää myös päähieronnassa. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Maavalo 59 €

"Maavalo muistuttaa palloa tai pilveä, joka liikkuu nopeasti, hitaasti tai ovat täysin liikkumatta. Voit nähdä maavalon maassa tai ilmassa."

Ayurvedinen jalkahieronta muodostuu erilaisista hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehon energia liikkeelle. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Erinomainen hoito väsyneille ja rasittuneille jaloille. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Pohjan Akka 69 €

"Pohjan Akka pimeän Pohjolan emäntä. Hän on äiti, shamaani, itsenäinen vanha nainen. Viehättävien tyttärien äiti, soturien komentaja ja suuren talon emäntä."

Rentouttava ja hemmotteleva Pohjan Akan raakasuklaa-kookos kokovartalohoito. Hoidossa käytettävät tuotteet tehdään aina ennen tuloasi, jolla taataan, että tuotteet ovat aina tuoreita. Hoitoon kuuluu selän, käsien ja jalkojen sekä kasvojen ja dekolteen hieronta. Suklaalla on monia hyviä vaikutuksia, mm. se nostaa serotoniinia ja rentouttaa, se lievittää kipua ja sen flavonoidit suojaavat ihoa. Suklaa vähentää väsymystä, kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ryppyjen syntymistä. Sinulle, joka tykkäät suklaasta! Ihana lahjaidea! Kesto 75 min.

VARAA AIKA

Tuoksujen taikaa 79 €

Aromaattinen vartalohieronta. Aromahieronta on lempeän rentouttava kokovartalohoito. Teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomiseen hermoston toimintaa ja tunteita. Ennen hierontaa valitaan rentouttava tai virkistävä eteerinen öljy, joka sekoitetaan pohjaöljyyn. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Ikivihreä 89 €

"Katkeamaton elämänvoima, jotain aina läsnäolevaa ja muuttumatonta. Ikuisen elämän, uudelleen syntymisen ja kuolemattomuuden symboleina ikivihreät ovat uudistumisen mestareita."

Detox-vartalohoito vilkastuttaa nesteiden ja kuona-aineiden poistumista keholta. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja yrttihaudukkeella. Hoitoon sisältyy koko kehon kuivaharjaus, joka elvyttää verenkiertoa ja energisoiva mesiangervo öljyseerumi hieronta. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Päivätär 109 €

"Päivätär on auringon ja päivän jumalatar. Hän kehrää hopeaa Päivölässä ja kutoo niistä kallisarvoisia vaatteita, joita met havitellaan itsellemme.

Ruusuinen helahoito alkaa ruusuisella jalkakylvyllä ja jatkuu kokovartalon ruusuisella hieronnalla. Hieronnassa käsitellään selkä, jalat ja kädet. Hoito loppuu rentouttavaan ruusununi kasvohoitoon. Ruusuinen kasvohoito sisältää kasvohoidon peruselementit: puhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana päänhieronta. Sinulle joka rakastat ruusuntuoksua! Ihana lahjaidea sinun elämäsi tärkeälle henkilölle! Kesto 120 min.

VARAA AIKA


Esteet useimmille hieronnoille:

Kuume, flunssa/influenssa, infektiot, tarttuvat ihosairaudet ja sienitaudit, päihteet, tarttuvat taudit, syylät, märkärupi, diabetes (lääkärin luvalla), tuoreet vammat (alle 3 kk), raskauden 3. ensimmäistä kuukautta, verenvuototauti (lääkärin luvalla), sydän- ja verisuonitaudit (lääkärin luvalla) ja pahanlaatuiset kasvaimet. Lisäksi kasvohieronnassa pistoshoidot (alle 3 kk), päähieronnassa aivoverenkiertohäiriöt, vaikea sydänsairaus ja epilepsia sekä jalkahieronnassa laskimotukokset ja suonikohjut (tarvittaessa voidaan kiertää). Kysy tarvittaessa lisätietoja.