RENTOUTTAVAT SOINTUKYLVYT

Nauti hoitavista, syvä rentouttavista harmonisista tiibetiläisten äänimaljojen hoitavista äänistä. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sointukylpy johdattaa sinut unen ja valveen rajamaille, aivan toisiin maailmoihin. Maljojen värähtelevä ääni hoitaa kehoasi, rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja auttaa unenlaatuun. Hengitys muuttuu hitaaksi ja rauhalliseksi.

Sointukylvyssä käytetään tiibetiläisiä äänimaljoja sekä erilaisia muita luonnonmukaisesti valmistettuja soittimia, kuten shamaanirumpua.

Sointukylpy onnistuu myös luonnossa, jossa se on todella elämyksellinen kokemus, kun mukaan tulevat linnut, puut, tuuli ja mahdollisesti myös vesi.

Sointukylpy 25 €/hlö. Minimiveloitus 150 € + alv.

Mahdollinen tilavuokra ja käyntilisä lisätään hintaan.

Kysy lisää hhleimu@gmail.com

TUULIATAR - sointujen matkassa sointukylpy

Nauti hoitavista, syvä rentouttavista harmonisista tiibetiläisten äänimaljojen hoitavista äänistä. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sointukylpy johdattaa sinut unen ja valveen rajamaille, toisiin maailmoihin. Maljojen värähtelevä ääni hoitaa kehoasi, tasapainottaa aivoaaltoja, rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja stimuloi energian virtausta energia keskuksissa. Sointukylpy alkaa lyhyellä kehollisella rentoutuksella. Kesto 45 min.

AIHKI - metsäsointukylpy

Aihki - metsäsointukylvyssä rentoudut vanhojen puiden katveessa, jotka kertovat sinulle samalla metsän tarinaa. Metsäsointukylvyssä yhdistyy sointukylvyn ja elävän luonnon hoitavat vaikutukset. Metsäsointukylpy alkaa lyhyellä kehollisella meditaatiolla. Maljojen värähtelevä ääni hoitaa kehoasi, tasapainottaa aivoaaltoja, rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja stimuloi energian virtausta energiakeskuksissa. Kesto 45 min.

JYRHÄMÄ - sointukylpy veden äärellä

Jyrhämä - sointukylpy veden äärellä rauhoittaa ja rentouttaa veden liplatuksen ja äänimaljojen yhteissävelmin. Samalla yhdistyy elävän luonnon ja sointukylvyn meditatiiviset vaikutukset. Sointukylpy alkaa lyhyellä kehollisella rentoutuksella. Maljojen värähtelevä ääni hoitaa kehoasi, tasapainottaa aivoaaltoja, rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja stimuloi energian virtausta energiakeskuksissa. Kesto 45 min.

KAAMOS - sointukylpy talvisaikaan

Kaamos - talviajan sointukylpy toteutetaan metsässä, järven jäällä, teille parhaassa paikassa. Kaamos sointukylvyssä yhdistyy sointukylvyn ja elävän luonnon hoitavat vaikutukset. Kaamos sointukylpy alkaa lyhyellä kehollisella meditaatiolla. Maljojen värähtelevä ääni hoitaa kehoasi, tasapainottaa aivoaaltoja, rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja stimuloi energian virtausta energiakeskuksissa. Kesto 30 min.

OTA YHTEYTTÄ!