Uutta tulossa - hermoratahieronta!

14.11.2022

Läksin opiskelemaan hermoratahierontaa. Olen tätä miettinyt jo vuoden päivän ja palloilin toisen koulutuksen kanssa kumpi minua puhuttelee enemmän. Hermoratahieronta puhutteli, koska tässä käsitellään koko keho kokonaisvaltaisesti akupainantatekniikalla.

Kokonaisvaltainen hermoratahieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, jonka kehittäjänä Suomessa on toiminut Annikki Kankkunen. Hermoratahieronta on manuaalinen kehon hoitomenetelmä, jossa käsittelemällä painelutekniikalla ääreishermostoa tehostetaan keskushermos ja aivojen toimintaa ja sitä kautta vaikutetaan kehoamme säätelevien ja huoltavien elinten toimintaan. Keho käsitellään järjestelmällisesti huomioiden päähermoratojen, vuorovaikutus- eli symbioosilihasten, vastakappaleiden ja selkäydinhermojen (=nikamien) yhteistyö.

Hermoratahierontahierontahoidon tarkoituksena on elvyttää kaikkia ihmisten elintoimintoja ja siten auttaa elimistön omia parantavia voimavaroja palauttamaan tasapainon ja terveyden kehoon ja mieleen. Hermoratahieronta auttaa mm. päänsärkyyn, niska- ja hartiakipuihin, selkäkipuihin, allergioihin, vatsavaivoihin, reumaan, migreeniin, ruuansulatushäiriöihin, maksavaivoihin, kilpirauhasen toimintahäiriöihin ja sydänvaivoihin. Hoito sopii pääasiassa kaikille "vauvasta vaariin", poikkeuksen raskaus, leikkaus (varoaika 8 vkoa) ja elinsiirto.

Tällä hetkellä harjoittelen perushoitoa, johon varataan aikaa vähintään 2 tuntia. Harjoitushinta 40 €/120 min. voimassa toistaiseksi. Varaa aika tästä.

Hermoratahierontaa suositellaan sarjahoitona 5-10 kertaa noin viikon välein.