Veen väen hoidot

Veen väen jalkahoidot eivät ole vain jalkahoitoja vaan ne vievät sinut Veen väen kotipaikkaan metsänkeskelle lumoavan lammen rannalle. Jalkahoidoissa keskitytään ensisijaisesti hemmotteluun ja rentouttavaan kokemukseen sekä hyvään oloon. 

Hemmottelu jalkahoidot tehdään pääasiassa kotimaisilla Secret Forest -sarjan metsäisillä tuotteilla. Tuotteiden raaka-aineista löytyy männynneulasuute, joka on antiseptinen, se estää ja korjaa infektioita ja hillitsee ihoärsytystä. Samalla se toimii luonnollisena aineenvaihduntaa vilkastuttavana aineena. Tuotteiden tuoksumaailma on raikas ja metsäinen. Jalkahoidot on tarkoitettu terveille jaloille ja kynsille. Erikoisjalkahoito YUMI FEET tehdään Yumi Feet-sarjan omilla tuotteilla. Mikäli sinulla on esim. paksuuntuneet kynnet, känsiä tai kynsisieni varaa aika jalkojenhoitajalle.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi. 

Ahto 49 €

Magnesium-jalkahoito

"Ahto aka Ahti veden jumala, joka hallitsee veden väkeä. Pyydä häntä parantamaan, niin hän pyyhkii kivut pois."

Hoitoon kuuluu magnesium jalkakylpy metsäisellä tvistillä. Jalkakylvyn aikana pääset nauttimaan yrttiteetä, joka vie ajatukset pois tästä hetkestä. Hoito päättyy rentouttavaan hierontaan jalkateristä polviin. Ahto sopii hyvin seisomatyötä tekeville niin miehille kuin naisille. Kesto 45 min.

VARAA AIKA

Vellamo 59 €

Hemmotteleva jalkahoito

"Vesi on Vellamon elementti ja rantakalliot hänen lepotuolejaan. Älykäs ja illinkurinen Vellamo, kaloja voi narrata vaan ei niiden emäntää."

Hoitoon kuuluu jalkakylpy ja yrttitee, kevyt raspaus ja kynsien leikkaus sekä kynsinauhojenhoito, metsäinen suolakuorinta jalkateristä polviin ja rentouttava hieronta. Hoito painottuu hemmotteluun ja rentoutukseen. Hoito on tarkoitettu terveille jaloille/kynsille. Lisäpalveluista kynsien lakkaus ja lakkapullo 10 €. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Aallotar 79 €

Spa-jalkahoito

Hoitoon kuuluu metsäinen jalkakylpy ja yrttitee, kuorinta metsäisellä suolakuorinnalla jalkateristä polviin, rentouttava jalkahieronta ja virkistävä piparminttu jalkanaamio. Naamion aikana ihana päähieronta. Lisäpalveluista kynsien lakkaus ja lakkapullo 10 €. Kesto 90 min.

VARAA AIKA

Kauniit jalat 55 €

Kovettumahoito  

 Kauniit jalat -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, karheuksiin ja kuiville kantapäille. Jalkakylpy ei kuulu YUMI™ Feet -jalkahoitoon. Hoidossa ei myöskään käytetä veistä tai poraa. Hoitoon kuuluu kovettumien poisto erityisten kovettumia liottavien lappujen avulla, kynsien leikkaus ja/tai viilaus (ei paksuuntuneet kynnet) ja jalkavoide. Lappujen vaikutusaikana päähieronta. Lisäpalveluista löydät jalkojenhieronnan ja kynsien lakkauksen. Kesto noin 45 min. YUMI-FEET (30 min) hoito myös kasvohoitojen lisäpalveluna ilman kynsien hoitoa.

VARAA AIKA