Tuotteet  

Beauty Garden

Korkealaatuista tuorekosmetiikkaa

Ranskalainen Beauty Garden on käsityönä valmistettua korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Satokausikosmetiikka eli tuorekosmetiikka tarkoittaa sitä, että tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin ne ovat pullollaan vaikuttavia aineita. 

Beauty Gardenin tuotteet valmistetaan perinteisin, lempein menetelmin ja käsityönä ja näin mahdollistetaan luonnon vaikuttavien aineiden säilyminen tuotteissa läpi valmistusprosessin. Beauty Gardenin tuotteissa vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat suuria, eikä tuotteissa käytetä mitään ns. turhia täyteaineita. Beauty Gardenin tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja.

Beauty Gardenin koko ideologia perustuu vahvasti luonnollisuuteen. Ammattitaitoiselle ja laadusta tinkimättömälle Beauty Gardenin teamille luonnollisuus on hyvin kokonaisvaltainen käsite, joka tarkoittaa luonnollisuutta aina puutarhan hoidosta ja kasvien viljelystä raaka-aineisiin ja kosmetiikan valmistukseen. Se tarkoittaa luonnollisuutta myös ihonhoidossa ja näkyy vahvasti ihon oman luonnollisen toiminnan kunnioittamisena. Beauty Gardenin tuotteet ovat myytävänä hoidollisia palveluja tarjoavissa liikkeissä kera asiantuntevan ihonhoidon opastuksen.

Beauty Garden on luonnollisen ja yksinkertaisen ihonhoidon puolestapuhuja. Tuotteet on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne kunnioittavat ihon omaa mikrobiomia sekä luonnollista Ph-tasapainoa. Hellävaraiset ja lempeät tuotteet puhdistavat ihoa kuivattamatta sekä ravitsevat ja kosteuttavat ihon omaa toimintaa tukien.
 
• Rauhoittava kamomillapuhdistus ja kirkastava orvokkipuhdistus a' 34.90 €
• Pehmentävä pähkinä-kamomilla kuorinta 27.90 €
• Piparminttu-nokkoskasvovesi 27.90 € •Kirkastava kurpitsanaamio ja kosteuttava kurkkunaamio a' 34.90 €
• Päivänkakkaraseerumi 39.90 €
• Mesiangervo ja villiporkkana öljyseerumi a' 39.90 €
• Suojaava orvokkibalmi ja rauhoittava porkkanavoide a' 49.90 €
• Sävytetty porkkanavoide 35.90 €
• Tasapainottava orvokkifluidi 29.90 €
•  Kehäkukkaöljy 34.90 €


Home spa

Herkulliset vartalon suolakuorinnat

Suolakuorinnoissa käytetään Kuolleenmeren suolaa, suolan on todettu olevan erityisen hyvä kuivan ihon pH:n tasapainottaja. Suolakuorinnat poistavat välittömästi iholta kuivan ja hilseilevän ihosolukon ja tuloksena on silkkisen pehmeä iho. Suolakuorinnan säännöllinen käyttö myös edistää kudoksen nestekiertoa ja on siten hyvä tuote tukemaan taistelua selluliittia vastaan. 

Suolakuorintojen säännöllinen käyttö karvanpoistojen välissä ehkäisee tehokkaasti sisäänpäinkasvavia karvoja. Suolakuorinnat ovat osa puolalaista Stara Mydlarnia tuotesarjaa. Kuorinnoilla ei ole luonnonkosmetiikan sertifikaattia, mutta niiden luonnonmukaisuusprosentit ovat korkeat; 99,1-99,3%. Tuoksut: Grapefruit, Sweet Mango ja Green Tea. Hinta 14.90 €.


Arctic Soapery

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa Kittilästä

Ylelliset ja hellävaraiset vartalon vaahtoavat sokerikuorinnat. Tämän tuotteen käyttö kuorii iholtasi kuolleen ihosolukon pois, jolloin iho jää erittäin pehmeäksi ja sileäksi. Muuttuu veden kanssa vaahdoksi. Tuoksut: Mojito, appelsiini-vanilja ja kataja. Hinta 18.90 €.


Oheistuotteita

• Guasha lasta 16.90 €
• Bambu kuivaharja 7.90 €