Rentoutuspalvelut

Rentoutuminen on kehon ja mielen tila, jolloin rauhoitutaan ja palaudutaan. Kiireisen elämän ja erilaisten kriisien aikana keho on stressi ja jännitystilassa koko ajan. Rentoutuminen on luonnollinen tapa tehostaa oppimista ja auttaa tarpeettomaan jännitykseen. Rentoutushetki Sinulle, mikäli kärsit jännityksestä, unettomuudesta tai stressistä.

Rentoutumisen aikana sydämen lyöntitiheys ja verenpaine laskevat, hengitys hidastuu, stressihormonien eritys laskee, autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu ja mielihyvähormonit lisääntyvät sekä vastustuskyky paranee.

Rentoutuminen parantaa itseluottamusta ja itsetuntemusta, se kohottaa energiatasoja ja luovuutesi lisääntyy. Yleisesti ottaen olotilasi helpottuu, ajattelu ja muisti paranee sekä keskittymiskyky helpottuu.

Valorentoutus 59 €

Valorentoutus edistää motivaation uudelleen löytämistä, parantaa unen laatua, auttaa löytämään sisäisen tasapainon ja lataa valon energiaa. Palveluun kuuluu kehorentoutus ja reiki energiaa. Hoito tehdään intuitiivisesti sinun tarpeet huomioon ottaen. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Metsänvoima rentoutus 59 €

Metsävoima rentoutus edistää motivaation uudelleen löytämistä, parantaa unen laatua, auttaa löytämään sisäisen tasapainon ja lataa valon energiaa. Palveluun kuuluu tarinallinen metsänhenkien keho- ja äänimaljarentoutus Hoito tehdään intuitiivisesti sinun tarpeet huomioon ottaen. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Leimun rentoutuspaketti 189 €

Leimun rentoutuspaketti sisältää 3 tapaamista 1-2 viikon välein. I tapaaminen sisältää alkuhaastattelun ja kehorentoutuksen 90 min. II tapaamiseen kuuluu rentouttava aromaattinen hieronta, 75 min. III tapaaminen sisältää alkuhaastattelun perusteella sinulle tehdyn tarinallisen kehorentoutuksen ja loppukeskustelun, 75 min Hintaan kuuluu myös 30 min alkukartoitus ennen rentoutuspaketin aloitusta.

Varaa aika 040 534 1124 tai hhleimu@gmail.com