Oriflame

Kauttani voit tilata Oriflamen kosmetiikka- ja vartalonhoitotuotteita sekä Wellness-tuotteita hyvinvointiin. Lisäksi pidän Oriflame kauneusiltoja eli kutsut kavereita kylään ja minä tulen tuotteiden kanssa luoksesi. Illan teemana voi olla mm. kasvo-, jalka- tai käsihoito. Voin tulla tuotteiden kanssa myös erilaisiin myyjäisiin ja tapahtumiin.

 Oriflame on perustettu Ruotsissa vuonna 1967. Visiona oli perustaa yritys, joka valmistaa korkealaatuista luonnon inspiroimaa, kaikkien saatavilla olevaa ja edullista kosmetiikkaa. Nykyisin Oriflame on kasvanut maailmanlaajuiseksi yhteisöksi. (Kuvat: Oriflame)

OSTOKSILLE TÄSTÄ

Tuotteita voit tilata joko suoraan minulta tai nettipuotini kautta. Rovaniemen keskustan alueella toimitan tuotteet kotiisi tai voimme sopia, paikan jossa tapaamme. Nettipuodin kautta tilatessasi tuotteet tulevat suoraan lähimpään postiin. Nettipuodin kanta-asiakkaana saat

- 50 € tilaukset ilman toimituskuluja, muutoin toimituskulut ovat 6.90 € (alle 50 €).

- Ensimmäiseen tilaukseen tulee mukaan ilmainen meikkilaukku ja toiseen legendaarinen Tender Care.

- Jokaisen tilauksen mukana saat ilmaisia näytteitä.

- Pääset osalliseksi kanta-asiakkaan bonusohjelmaan, joilla saat lunastettua ilmaisia tuotteita bonuskaupausta.

- Mikäli ilmoitat syntymäpäiväsi Oriflamen tietoihin, saat lahjan syntymäpäivänäsi.

- Maksuvaihtoehtoina: verkkopankki ja luottokortti sekä klarnan lasku- tai osamaksu.

Kanta-asiakkuus ei sido sinua mihinkään. Mikäli, et halua sähköposteja Oriflamelta, saat ilmoitukset pois parilla klikkauksella.

Haluaisitko kenties lähteä mukaan oriflamen mukavaan maailmaan? Sinä päätät missä ja milloin työskentelet. Voit tehdä tätä hommaa ostamalla vain itsellesi tuotteita edullisemmin tai myydä vaikka kavereille ja tutuille, jolloin saat myynnistä itsellesi provikkaa. Saat uusia ystäviä, mahdollisesti pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin ja matkoihin kotimaassa sekä ulkomailla. Saat koulutusta ihonhoidosta, meikkaamisesta ja yleisestä hyvinvoinnista. Aloitusmaksulla 19 € saat kaiken tämän ja lisäksi oman Oriflame verkkokaupan.

Laita mulle viestiä kauneuskamari@gmail.com mikäli haluat kysyä lisätietoja. Tai rekisteröidy suoraan alla olevasta linkistä, jonka jälkeen olen yhteydessä sinuun.