Muut kauneuspalvelut

Kasvohoidot

Maatar 49 €

Turvekasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta ja turvenaamio. Naamion aikana käsien hieronta. Kesto 45 min.

VARAA AIKA

Saarni 65 €

"Saarnin lujuus, luotettavuus ja vakaus. Sen herkkyys ja suojeleva vaikutus."

Vien sinut rentouttavalle matkalle puutarhan tuoksuihin. Kasvohoito ravitsee, kosteuttaa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti koko kehon ja mielen. Hoidon lempeät tuoksut ja hoitajan rauhoittava kosketus vie sinut rauhoittavalle aistimatkalle. Kasvohoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hemmottelua ja rentoutusta arjen kiireen keskellä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana päähieronta. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Kuutar 79 €

"Kuun jumalatar muodostaa yhdessä Päivättären kanssa taivaan valoja hallitsevan kaksikon. Kuutar kehrää hopeaa."

Energeettinen kasvohoito alkaa äänimaljarentoutuksella ja jatkuu rentouttavaan kasvohoitoon. Kasvohoidosta löytyy kasvohoidon peruselementit: puhdistus, kuorinta ja naamio. Hieronnan korvaa kasvojen alkupainanta ja kuukivihieronta. Extraa hoitoon tuo silmänympärysihon ruusukvartsinaamio ja sinua kutsuvat energeettiset kivet voidaan ottaa hoitoon mukaan. Kasvonaamion aikana äänimaljojen soljuvaa soittoa. Kesto 75 min.

VARAA AIKA

 Seetri 79 €

"Seetrin voima, kestävyys ja kuolemattomuus. Se parantaa, puhdistaa ja suojelee."

Lähde mukaani rentouttavalle ja hemmottelevalle aistimatkalle. Kokonaisvaltainen kasvohoito decolteelle saakka, johon kuuluu käsien pehmentävä kuorinta ja naamio. Hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio. Naamion aikana käsien kuorinta ja naamio. Kesto 75 min.

VARAA AIKA 

Kuuterneito 79 € 

"Kuuterneito parantaa, mutta sinut nähdessään hän lähtee kiireen vilkkaan toiseen suuntaan."

Luonnollinen kasvojenkohotus. Guasha poistaa turvotusta, pienentää kaksoisleukaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa kaulan ja suupielten ympärillä. Sinulle valitaan joko lymfaattinen- tai kiinteyttävä hoito ihon tarpeen mukaan tai näiden yhdistelmä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta ja kasvojen, pään- ja dekolteen guasha. Kesto 75 min.

VARAA AIKA

Kasvoakupunktio 89 €

Kasvoakupunktio on luonnollinen hoitomenetelmä ihon, kehon ja mielen hoitoon. Luonnollinen kasvojenkohotus kiinteyttää ja kohottaa ihoa sekä kirkastaa ja rentouttaa. Hoitomenetelmä sopii myös aknen, epäpuhtauksien ja erilaisten ihottumien hoitoon. Samalla saatat huomata sen auttavan muihin oireisiin kuten vatsavaivoihin tai kehon kiputiloihin. Hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, kasvojen puhdistus, kuorinta, akupainanta ja neulotus. Kesto noin 90 min. 3 x sarjahoito 239 € / 5 x sarjahoito 399 €, sarjahoidot 1-1.5 viikon välein.

VARAA AIKA


Jalkahoidot

Ahto 49 € 

"Ahto aka Ahti veden jumala, joka hallitsee veden väkeä. Pyydä häntä parantamaan, niin hän pyyhkii kivut pois."

Hoitoon kuuluu magnesium kylpy ja jalkojen hieronta jalkateristä polviin. Kesto 45 min.

VARAA AIKA

 Vellamo 59 €

"Vesi on Vellamon elementti ja rantakalliot hänen lepotuolejaan. Älykäs ja illinkurinen Vellamo, kaloja voi narrata vaan ei niiden emäntää."

Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterien kuorinta, kevyt raspaus, hieronta ja naamio jalkaterille. Hoito tarkoitettu terveille jaloille/kynsille. Mikäli sinulla on esim. paksuuntuneet kynnet, känsiä tai kynsisieni varaa aika jalkojenhoitajalle. 60 min.

VARAA AIKA

Aallotar 79 €

Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkojen kuorinta polviin saakka, aromaattinen hieronta koko jalan pituudelta sekä naamio polviin asti. Kesto 90 min.

VARAA AIKA