MUUT HYVÄNOLON HIERONNAT

Leimun päähieronta 39 €

Lappilainen päähieronta on lempeän tehokas hoitomuoto. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Päähieronta rentouttaa ja purkaa stressiä tehokkaasti, auttaa unenlaatuun ja hiusten kasvuun sekä keskittymiskyvyn parantumiseen ja erilaisiin jännitystiloihin.. Tehdään istuma-asennossa. Pue kevyt puuvilla paita päälle. Kesto 30 min.

VARAA AIKA

Leimun energeettinen hieronta 45 €

Klassinen hieronta yhdistettynä energiahoitoon. Lämmin ja lempeä kosketus yhdistettynä energiahoitoon auttaa kehoasi rauhalliseen ja tasapainoiseen tilaan. Henkilöt, jotka reagoivat tunne ja henkisiin paineisiin hyötyvät erityisesti tästä hoidosta. Keho kerää stressin, surun trauman yms. alaselkään, hartioihin, kallonpohjaan ja päähän. Hoito aloitetaan energiahoidolla, jolloin lihakset rentoutuvat paremmin ja jatketaan hieronnalla. Tässä hoidossa ei ole tarkoitus tehdä muokkaavaa hierontaa vaan enemmänkin rentouttavaa. Hieronnan aikana tulee olla vähintään alusvaatteet päällä. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Leimun kasvo- ja päähieronta 65 €

Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta. Hieronta aloitetaan pään hieronnalla ja jatketaan olkavarsien, hartioiden ja kasvojen hieronnalla. Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia, aktivoi lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Hoito sisältää kevyen alkupuhdistuksen ja kasvoöljyn. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Aromahieronta 85 €

Aromahieronta on lempeän rentouttava kokovartalohoito. Teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomiseen hermoston toimintaa ja tunteita. Ennen hierontaa valitaan rentouttava tai virkistävä eteerinen öljy, joka sekoitetaan pohjaöljyyn. Kesto 90 min. Poistuu valikoimista 31.12.23. 

VARAA AIKA

Hot stone - kuumakivihieronta 89 €

Kuumakivihieronnassa lihakset rentoutetaan laittamalla lämmitetyt luonnonkivet keholle ja lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla basalttikivillä.
Lämpö auttaa lihaskivun ja -jännityksen lievittämiseen kehossa. Verenkierto vilkastuu, jolloin lihaskrampit vähenee. Lämpö myös laskee lihaksissa olevaa tulehdusta, lievittää kipua ja tehostaa käsin tehtävää hierontaa.
Kuumakivihieronta helpottaa stressiä ja ahdistusta. Hieronnan avulla energia virtaa tehokkaammin, jolloin kehon, mielen ja sielun välille saadaan tasapaino.
Kuumakivihieronta auttaa rentouttamaan kehoa yleisesti, mikä mahdollistaa syvemmän ja kaiken kaikkiaan paremman unen.
Verenkierron paraneminen ja myrkkyjen poistuminen tekevät ihosta tasaisemman ja terveemmän näköisen. Lämpö elvyttää ihoa tuoden happea ja hohtoa iholle. Kesto 75 min.

Kuumakivihieronta sopii kaikille, joille sopii myös perinteinen hieronta.
Esteet: tulehdus tai tarttuva ihosairaus, raskaus, tuntopuutokset, diabetes, sydänsairaus suonikohjut (voidaan kiertää), kasvaimet, korkea verenpaine.

VARAA AIKA