KOULUTUS

Reiki I

KURSSI 18.-19.11.23

Reiki I kurssi antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi. Reiki on jokaisen opittavissa oleva kosketus- ja energiahoitomuoto, jossa hoitaja välittää parantavaa energiaa käsiensä kautta menettämättä omaa voimaansa. Reiki I peruskurssilta saat elinikäisiä työkaluja itsesi, läheistesi ja asiakkaittesi auttamiseen ja hyvinvointiin sekä henkiseen kasvuun.

Järjestämäni Reiki kurssi on intuitiivinen - opettelet kuuntelemaan ja tuntemaan missä energiaa tarvitaan eniten Reiki välityksen aikana ja perinteinen, koska noudatan Mikao Usuin oppeja. Peruskurssi ohjaa sinua omaan hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun sekä tuo sinulle selkeyttä elämään. Kurssista saa todistuksen.

Reiki I kurssin sisältö pääpiirteittäin:
- Reikin perusteet ja historia
- Mihin ja miten Reiki energiaa voi käyttää- Itsehoito ja toisten hoitaminen
- Käsien asennot hoidoissa
- Reikin periaatteet
- Reiki I vihkimykset, jolloin energiasi aktivoituvat ja vahvistuvat
- Kirjallinen kurssimateriaali

Reiki I 198 €.
Kesto 2 päivää (la 9-17 ja su 10-16).

Maittava aamupala, kasvislounas ja päivä tee/kahvi 15 €/päivä

Hyvinvointihuoneelle mahtuu 2-6 osallistujaa. Ilmoittautumiset viimeistään kaksi viikkoa aikaisemmin Katjalle p. 040 534 1124 tai hhleimu@gmail.com.

Kurssimaksu maksetaan kokonaan viikko ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tapahtuvista peruutuksista peritään kurssin koko hinta, paitsi sairaustuessa (lääkärintodistus).

 
Ota yhteyttä, mikäli Reiki 1 kutsuu sinua ja järjestetään kurssi. 

Reiki II

Reiki II kurssi sinulle, joka olet jo käynyt Reiki I kurssin ja haluat mennä eteenpäin henkisen kehityksen tiellä. Mukaan voi tulla vaikka olisit käynyt Reiki ykkösen jollain toisella opettajalla.

Reiki II kurssilla Reiki energian virtaus voimistuu ja lisääntyy entisestään. Kurssilla opit kaukohoidon eli hoitaminen ei ole riippuvainen ajasta tai paikasta. Kurssilla sinulle näytetään kolme Reiki-symbolia, jotka on piirretty auraasi jo Reiki I:llä. II-kurssin jälkeen symboleista tulee tietoinen osa Reiki-hoitoa ja Reiki-hoidon vaikutus tehostuu. Kurssista saa todistuksen.

Reiki II kurssin sisältö pääpiirteittäin:
- Kolmen Reiki symbolin merkitys ja käyttö
- Reiki 2-tason viritys symbolien käyttöön
- Erilaiset tavat välittää Reiki-energiaa
- Käytännön harjoittelua lähi- ja kaukohoidossa
- Eettiset periaatteet
- Kirjallinen kurssimateriaali

Reiki II 295 €.

Kesto 2 päivää (la 9-17 ja su 10-15)

Maittava aamupala, kasvislounas ja päivä tee/kahvi 15 €/päivä.

Hyvinvointihuoneelle mahtuu 2-6 osallistujaa, Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa aikaisemmin Katjalle p. 040 534 1124 tai hhleimu@gmail.com. 

Kurssimaksu maksetaan kokonaan viikko ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tapahtuvista peruutuksista peritään kurssin koko hinta, paitsi sairaustuessa (lääkärintodistus).

Ota yhteyttä, mikäli Reiki 2 kutsuu sinua ja järjestetään kurssi.