JALKAHOIDOT

Veen väen jalkahoidot eivät ole vain jalkahoitoja vaan ne vievät sinut Veen väen kotipaikkaan metsänkeskelle lumoavan lammen rannalle. Jalkahoidoissa keskitytään ensisijaisesti rentouttavaan kokemukseen sekä hyvään oloon.

Hemmottelu jalkahoidot tehdään pääasiassa kotimaisilla Secret Forest -sarjan metsäisillä tuotteilla. Tuotteiden raaka-aineista löytyy männynneulasuute, joka on antiseptinen, se estää ja korjaa infektioita ja hillitsee ihoärsytystä. Samalla se toimii luonnollisena aineenvaihduntaa vilkastuttavana aineena. Tuotteiden tuoksumaailma on raikas ja metsäinen.

Erikoisjalkahoito YUMI FEET tehdään Yumi Feet-sarjan omilla tuotteilla. Jalkahoidot on tarkoitettu terveille jaloille ja kynsille. Mikäli sinulla on esim. känsiä varaa aika jalkojenhoitajalle.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Ahto 55 €

Magnesium-jalkahoito

Hoitoon kuuluu magnesium jalkakylpy metsäisellä tvistillä. Jalkakylvyn aikana pääset nauttimaan yrttiteetä, joka vie ajatukset pois tästä hetkestä. Hoito päättyy rentouttavaan hierontaan jalkateristä polviin. Ahto sopii hyvin seisomatyötä tekeville niin miehille kuin naisille. Kesto 45 min.
 VARAA AIKA

Vellamo 69 €

Perinteinen jalkahoito

Leimun perinteinen jalkahoito tehdään aina yksilöllisesti jalkojen tarpeen mukaan ja siihen kuuluu jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja raspaus. Hierontaa tehdään jos jää aikaa. Mikäli kynnet vaatii ohennusta, varaa 70 min jalkahoito. Hierontaa tehdään jos ehditään. Kesto 60 min.
VARAA AIKA 

Vesihiisi 78 € 

Perinteinen jalkahoito

Leimun perinteinen jalkahoito tehdään aina yksilöllisesti jalkojen tarpeen mukaan ja siihen kuuluu jalkakylpy tai kovettumia pehmentävät ja hoitavat laput, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien ohennus, kovettumien poisto ja raspaus. Hierontaa tehdään jos jää aikaa. Kesto 70 min.
VARAA AIKA

Aallotar 85 €

Spa-jalkahoito

Hoitoon kuuluu metsäinen jalkakylpy ja yrttitee, kuorinta metsäisellä suolakuorinnalla jalkateristä polviin, rentouttava jalkahieronta ja virkistävä piparminttu jalkanaamio. Naamion aikana ihana päähieronta. Lisäpalveluista kynsien lakkaus ja lakkapullo 10 €. Kesto 90 min.
 VARAA AIKA

Kauniit jalat 55 €

Kovettumahoito

Kauniit jalat -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, karheuksiin ja kuiville kantapäille. Jalkakylpy ei kuulu YUMI™ Feet -jalkahoitoon. Hoidossa ei myöskään käytetä veistä tai poraa. Hoitoon kuuluu kovettumien poisto erityisten kovettumia liottavien lappujen avulla, kynsien leikkaus ja/tai viilaus (ei paksuuntuneet kynnet) ja jalkavoide. Lappujen vaikutusaikana päähieronta. Lisäpalveluista löydät jalkojenhieronnan ja kynsien lakkauksen. Kesto noin 45 min. 
 VARAA AIKA

Vetehinen 65 €

Ayurvedinen jalkahieronta

Ayurvedinen jalkahieronta muodostuu erilaisista hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehon energia liikkeelle. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Erinomainen hoito väsyneille ja rasittuneille jaloille. Kesto 60 min.
VARAA AIKA