HYVINVOIVA MINÄ

Hyvinvoiva minä - kauneus ja keho workshopit.

Leimun workshopit tunnelmallisiin pikkujouluihin, ihaniin naisteniltoihin, jännittäviin polttareihin, rentouttaviin illanistujaisiin ym. tapahtumiin.

Workshop asiakkaan osoittamassa tilassa.

45 €/hlö, minimi ryhmän koko 6.
Yritykset pyydä tarjous. 

Kehotar - kuuntele kehosi viisautta

Kuulas kasvojooga, kasvojen akupainanta & sointukylpy

Ota hetki itsellesi Kehottaren kanssa. Kehotar muistuttaa sinua siitä, että kehosi tekee elämän mahdolliseksi. Keho on sielusi koti, muista hoitaa sitä. Kuuntele kehosi viisautta ja tiedät, mitä tarvitset voidaksesi hyvin. Kehosi kyllä ilmoittaa sinulle, että osaat valita oikein. Helli kehoasi ja nauti ihostasi.

Elämä on lahja ja meidän pitäisi olla kiitollisia jokaisesta päivästä mikä meille annetaan!

Workshop aloitetaan Kuulas kasvojoogalla. Kasvojoogassa keskitytään kasvojen ja päänalueen lihasten vahvistamiseen. Kasvojoogan avulla voit ehkäistä ja vähentää ikääntymisen muutoksia sekä vähentää ilmeen väsymistä. Kasvojoogasta siirrymme kasvojen ihoa hellivään Lempeys kasvohierontaan. Käymme läpi kasvot hieronnan ja akupainannan avulla lempeillä lymfaattisilla otteilla. Kasvojoogan ja hieronnan jälkeen kasvosi hehkuvat uuttaa voimaa ja energiaa. Päivä päättyy rentouttavaan sointukylpyyn, jonka jälkeen olosi on ihana ja raukea. Kesto 2 tuntia. Workshop sisältää kasvojoogan, kasvohieronnan ja kasvojen akupainannan sekä sointukylvyn.

Valotar - vapauta valosi

Kuulas kasvojooga, guasha kasvoille & kehorentoutus

Valotar johdattaa sinut pimeyden läpi kohti valoa. Vapauta valosi kohtaamalla oma varjosi. Vain kohtaamalla ja hyväksymällä sisäiset varjosi, voit eheytyä olemaan juuri se kuka olet. Valotar kertoo sinulle, että valo on aina voimallisempi kuin pimeys. Jokaisen yön jälkeen tulee uusi aamu. Aurinko nousee yhä uudelleen.

Workshop aloitetaan Kuulas kasvojoogalla. Kasvojoogassa keskitytään kasvojen ja päänalueen lihasten vahvistamiseen. Kasvojoogan avulla voit ehkäistä ja vähentää ikääntymisen muutoksia sekä vähentää ilmeen väsymistä. Kasvojoogasta siirrymme tehokkaaseen kasvojen Hohde guasha hierontaan. Guashaus poistaa turvotusta, pienentää kaksoisleukaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa kaulan ja suupielten ympärillä. Kasvojoogan ja guashan jälkeen kasvosi hehkuvat uuttaa voimaa ja energiaa. Päivä päättyy keholliseen valorentoutukseen, johon ohjaan sinut puheella. Kesto 2 tuntia. Workshop sisältää kasvojoogan, guashan kasvoille ja valorentoutuksen