Hieronta

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi. 

Hermoratahieronta 69 €

Hermoratahieronnassa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoututettua myös keskushermosto.

Hoidon avulla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään. Keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu.

Hermoratahieronta auttaa mm. erilaisiin allergioihin, niska- ja hartiakipuihin, astmaan, päänsärkyyn ja migreeniin, reumaattisiin kipuihin, hormonaalisiin häiriöihin, selkäkipuun, erilaisiin ihottumiin ja unettomuuteen. Hermoratahieronnan esteet: raskaus, leikkaus (varoaika 4-8 viikkoa) ja elinsiirto.

Hoito suoritetaan hoitopöydällä ja hoidon aikana makaat alusvaatteisillasi peiton alla. Ensimmäisenä hoidetaan kasvot, kädet ja jalat etupuolelta. Tämän jälkeen käännytään ympäri ja hoidetaan selkä ja jalat.

Hermoratahieronta 120 min 69 €

Hermoratahieronta tutustumistarjous 49 €/ 50-60 min (voimassa 31.7.23). Tutustumishoidossa voi käydä vain yhden kerran ja se on lyhyempi kuin normaalihoito. Tutustumiskäynnillä käsitellään joko kasvot, kädet ja jalat tai selkä ja jalat

VARAA AIKA

Kivutar alk. 49 €

Vartalon imukuppi- tai guashahieronta

"Kivutar kokoaa kaikki maailman kivut kotiinsa Kipuvuorelle ja vartioi niitä siellä. Jyrkän Kipuvuoren keskellä on lähde. Lähteen keskellä on kivi, jonka rakoihin kivut pakotetaan koivuisella korennolla."

Vartalon imukuppi- tai guashahieronta. Imukuppihieronta ja kuivakuppaus vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tehostaa lymfanestekiertoa ja vähentää turvotusta sekä poistaa kehon kuona-aineita. Hoito tehoaa kuin syväkudoshieronta.

Guasha on erittäin rentouttava syvähieronnan tekniikka, joka puhdistaa kehoa helpottaen nopeasti paikallista kipua. Guasha hierontaa tehdään painellen ja kaapimalla keho. ongelmakohtaa lastamaisella kammalla. Guasha saattaa auttaa erilaisten akuuttien ja kroonisten sairauksien hoitoon.
Ilmoita varatessasi kumman haluat imukuppihieronnan ja kuivakuppauksen vai guasha hieronnan.

45 min 49 € / 60 min 59 € / 90 min 79 €

VARAA AIKA

Ilmatar 49 €

Intialainen päähieronta

"Ilmatar on alkuemo ja luojatar, joka suklesi alkumereen. Sotka teki pesänsä hänen polvelle ja muni munansa siihen. Ilmattaren liikahtaessa kaikki munat tippuivat mereen ja rikkoituivat. Ilmatar muovasi maailmankaikkeuden rikki menneistä munista."

Intialainen päähieronta on lempeän tehokas hoitomuoto. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Päähieronta rentouttaa ja purkaa stressiä tehokkaasti, auttaa unenlaatuun ja hiusten kasvuun sekä keskittymiskyvyn parantumiseen ja erilaisiin jännitystiloihin.. Tehdään istuma-asennossa. Pue kevyt puuvilla paita päälle. Kesto 45 min.

VARAA AIKA

Virvatuli 65 €

Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta

"Virvatuli liekin kaltainen valopallo. Liikkuu hyppien, vaappuen tai huojuen etääntyen kauemmaksi. Saatat nähdä sen hiljaisilla paikoilla tai jopa veden pinnalla."

Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta. Hoidossa käytetään akupainannan, kasvohieronnan ja kauneudenhoidon periaatteita. Hieronta aloitetaan pään hieronnalla ja jatketaan olkavarsien, hartioiden ja kasvojen hieronnalla. Kasvohieronta vapauttaa energiatukoksia, aktivoi lihasten ja kudosten elastisuutta sekä aineenvaihduntaa. Suosittelen silmämeikin poistoa ennen hoitolaan tuloa. Hoito sisältää kevyen alkupuhdistuksen ja kasvoöljyn. Halutessasi öljyä voidaan käyttää myös päähieronnassa. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Maavalo 59 €

Ayurvedinen jalkahieronta

"Maavalo muistuttaa palloa tai pilveä, joka liikkuu nopeasti, hitaasti tai ovat täysin liikkumatta. Voit nähdä maavalon maassa tai ilmassa."

Ayurvedinen jalkahieronta muodostuu erilaisista hierontatekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehon energia liikkeelle. Jalkahieronnassa käsitellään sääret, jalkaterät ja jalkapohjat rentouttavasti hieroen. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Erinomainen hoito väsyneille ja rasittuneille jaloille. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Tuoksujen taikaa 79 €

Aromaattinen vartalohieronta

Aromahieronta on lempeän rentouttava kokovartalohoito. Teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomiseen hermoston toimintaa ja tunteita. Ennen hierontaa valitaan rentouttava tai virkistävä eteerinen öljy, joka sekoitetaan pohjaöljyyn. Kesto 90 min.

VARAA AIKA