ENERGIAHOIDOT

Energiahoito antaa sinulle juuri sen mitä kehosi sillä hetkellä tarvitsee. Energiaa on kaikkialla. Meissä jokaisessa ja kaikkialla ympärillämme. Energiahoito on laaja käsite ja sisältää erilaisia hoitomuotoja, joilla pyritään edistämään tai parantamaan ihmisen terveydentilaa sekä yleistä hyvinvointia. Energiahoidot perustuvat tekniikoihin, joissa hoitovaikutus saadaan ihmisen energia- eli chakrajärjestelmän kautta. Kehossamme on useita energiapisteitä, joista parhaiten tunnetaan 7 chakraa eli pääenergiakeskusta. Energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme ja energiakenttämme hyvinvointiin.

Muista elämä on ihana seikkailu ja sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Sinulla on lupa nauttia elämästä, mennä kohti unelmiasi ja samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.  

Sointujen matkassa - äänimaljarentoutus alk. 35 €

Hoidan sinua tiibetiläisillä äänimaljoilla kehon kautta ja maljat kehosi päällä. Syvärentoutusta harmonisten äänten parissa. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljahoito on lempeä hoitomuoto sinulle, kun kaipaat rauhoittumista, haluat löytää itsesi, olet stressaantunut tai ahdistunut. Hoidon avulla voidaan auttaa univaikeuksiin sekä purkaa jännitystiloja, joita elämä meihin kerryttää. Lyhyemmässä hoidossa tasapainotetaan chakra- eli energiakeskukset.

30 min 35 € / 60 min 65 €

VARAA AIKA

Reiki alk. 35 €

Energiahoito

Reiki on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jonka Mikao Usui löysi uudelleen 1900-luvun alkupuolella Japanissa. Reiki on kaikkiallista elämänenergiaa, jolla on parantavia ominaisuuksia. Reiki hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Hoito avaa energia tukkeumia, antaa energiaa, rentouttaa, rauhoittaa, vahvistaa itsetuntoa, helpottaa stressiä ja auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi. Reiki tasapainottaa kehon energiajärjestelmän epätasapainossa olevia kohtia täyttämällä tyhjentyneet energiavarastot ja jouduttaa kehon kehon omaa paranemisprosessia. Lisäksi Reiki laajentaa tietoisuutta ja kehittää ajattelukykyä sekä antaa voimaa muuttaa elämääsi. Hoidossa lepäilet hoitopedillä viltin alla ja minä välitän energiaa käsieni kautta. Hoito sopii kaikille. Kesto 60 min. Reikin saa myös etähoitona, ota yhteyttä, mikäli etähoito kutsuu sinua (30 min/35 €).

30 min 35 € / 60 min 65 € 

VARAA AIKA

Reiki-äänimaljarentoutus 75 €

Reikin ja äänimaljarentoutuksen yhdistelmähoito. Kesto 75 min.

VARAA AIKA

Access Bars 75 €

Kosketusterapia hoito

Access Bars on lempeä, kevyt kosketusterapia, jossa kosketetaan pään alueen 32 ns. bars-pistettä. Lempeä tekniikka vapauttaa mentaalisia ja fyysisiä tukoksia, jotka ovat tallentuneet kehoomme auttaen samalla lisäämään keveyttä kaikille elämän alueille. Hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia luovuuteen, kipuun, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, masennukseen, stressiin, elämänhallintaan ja mm. ylivilkkauteen. Hoito sopii kaikille. Kesto 75 min.

VARAA AIKA

Valorentoutus 65 €

Rentoutushoito

Valorentoutus edistää motivaation uudelleen löytämistä, parantaa unen laatua, auttaa löytämään sisäisen tasapainon ja lataa sinuun valon energiaa. Palveluun kuuluu kehorentoutus ja äänimaljahoito. Kehorentoutus vie sinut valoa kohti äänimaljojen johdattelemana.
Hoito tehdään intuitiivisesti sinun tarpeet huomioon ottaen. Kesto 60 min.

VARAA AIKA

Meditatiivinen metsä 65 €

Rentoutushoito

Metsänvoima edistää motivaation uudelleen löytämistä, parantaa unen laatua, auttaa löytämään sisäisen tasapainon ja lataa sinuun metsän energiaa. Palveluun kuuluu tarinallinen keho- ja rumpurentoutus. Tarinallinen kehorentoutus vie sinut matkalle metsäväen maailmaa rummun kumean ja maagisen äänen johdattelemana. Hoito tehdään intuitiivisesti sinun tarpeet huomioon ottaen. Kesto 60 min.

VARAA AIKA


HUOM! Energiahoidot ovat lääketieteellistä hoitoa täydentäviä hoitomuotoja. Parhaimmillaan energiahoito tasapainottaa ja aktivoi kehon omaa parannus järjestelmää. Usein energiahoito pystyy myös itsenäisesti auttamaan ihmistä. Hoito ja tapaaminen tarjoaa sinulle rentoutumisen hetken, mikä samalla hoitaa ja huoltaa kehoa hyvin lempeällä tavalla.

Hoitoon ei tarvitse uskoa, sillä se vaikuttaa suoraan autonomiseen eli tahdosta riippumattomaan hermostoon. Siihen tasoon, jonne tietoisella mielellä ei ole pääsyä, jolloin tietoisen mielen uskomukset eivät vaikuta hoidon tehoon. Energiahoitoa kannattaa kokeilla etenkin kun kaikki muu on jo kokeiltu.

Hoitoa ei ole tarkoitettu fyysisten eikä psyykkisten sairauksien hoitoon. Hoito ei sovi sinulle, jos olet päihteiden vaikutuksen alaisena, antibioottikuurilla, flunssassa, sinulla on syöpä tai mikä tahansa akuutti fyysinen tai psyykkinen sairauden tila. Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä terapiaa.